2777
2789
عنوان

بیاین از روتین پوستی‌مون بگیم..😍🌱✨

| مشاهده متن کامل بحث + 1651 بازدید | 142 پست
ی سوال .شما هر روز موهاتونو شامپو میزنی؟ 

نه هر روز نه

یک روز در میان نرم کننده اوجی اس 

و 

سه روز در میان از شامپو جینسینگ استفاده میکنم

دوباره شب است و هجوم تلخ دلتنگیو واژه هایی پژمرده که در هر ردیف و قافیه تورا صدا میزند.ای کاش میتوانستم شعری بسرایم که چشم هایت را ببوسندو هر شاخه از دل نوشته هایم به نگاه شیرین خویش شکوفه میداداصلِ احترام به عقاید، توجیه مضحکی ست که برای محافظت از جهل، ساخته و ترویج شده.  وقتی کسی میگوید عقیده خودت را بیان کن بدون اینکه به عقاید دیگران توهین کنی، برای آزادی بیان من محدودیت قائل شده.بزرگترین حقایق جهان در ابتدا توهین به مقدسات شمرده میشدن.درس اول منطق زندگی: هر موجود دوپایی انسان نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از سایت دی*جی کالا یا بورچین یا اسمار  

دی.جی کالا تو زمینه محصولات ارایشی بهداشتی معتبره؟ شما از دی.جی راضی بودید ؟ من فقط محصولات دیجیتالی و کتاب ازش خرید میکنم 

دی.جی کالا تو زمینه محصولات ارایشی بهداشتی معتبره؟ شما از دی.جی راضی بودید ؟ من فقط محصولات دیجیتالی ...

درمورد معتبر بودنش که اطلاعاتی ندارم ولی بله من که راضی بودم حتی برای خواهرم هم چند تا کرم سفارش دادم 

دوباره شب است و هجوم تلخ دلتنگیو واژه هایی پژمرده که در هر ردیف و قافیه تورا صدا میزند.ای کاش میتوانستم شعری بسرایم که چشم هایت را ببوسندو هر شاخه از دل نوشته هایم به نگاه شیرین خویش شکوفه میداداصلِ احترام به عقاید، توجیه مضحکی ست که برای محافظت از جهل، ساخته و ترویج شده.  وقتی کسی میگوید عقیده خودت را بیان کن بدون اینکه به عقاید دیگران توهین کنی، برای آزادی بیان من محدودیت قائل شده.بزرگترین حقایق جهان در ابتدا توهین به مقدسات شمرده میشدن.درس اول منطق زندگی: هر موجود دوپایی انسان نیست
عالی بود...لافارر و کامان خیلییی خوبن واقعا

بله همینطوره

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
روی پوستتون تاثیر خوبی گذاشته ؟ پوستتون از قبل خوب بود یا وضعیتش خوب نبود الان چطور شده ؟ نوع پوست ...

بله پوستم شبیه به پوست شما بود...بسیار چرب و دهیدراته 

من از روتینم راضی ام

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
جدی ؟ من آبرسانش چون سبک بود دوست داشتم میشه یه آبرسان خوب معرفی کنید ؟

ابرسانش فک نکنم مشکلی داشته باشه ولی در کل وچه راکوتن خوبن اگه پوستت چربه

من به ارزوهام قول نرسیدن دادم🥲💔
بچه ها تو اینستا پیچ خانومی رو سرچ کنید یه میلیون فالورر داره  هر روز یه سری محصول رو تو استور ...

د.ی.ج.ک.ل.ا بهتره اون معلوم نیس چطوریه بعضی تاریخ گذشته براشون فرستاده بود 

من به ارزوهام قول نرسیدن دادم🥲💔
منم شوینده لافارر استفاده میکنم.بنظرت بهتر از این هم هست که عوضش کنم یا همینو بزنم همیشه؟ درمورد لک ...

لافارر خودش عالیه عزیزم اما اگه بخوای ارزون تر هیدرودرم هم خوبه یا خارجی نیتروژنا خوبه تخصصی هم خب مثلا روشن کننده یا ضدجوش که من فوم ضد جوش ژنو میزنم خوبه 

مرسی عزیزم روغن آرگان چون چربه باعث جوش نمی‌شه ؟