2777
2789
عنوان

بیاین از روتین پوستی‌مون بگیم..😍🌱✨

| مشاهده متن کامل بحث + 1651 بازدید | 142 پست
لافارر خودش عالیه عزیزم اما اگه بخوای ارزون تر هیدرودرم هم خوبه یا خارجی نیتروژنا خوبه تخصصی هم خب م ...

اها مرسی عزیزم  

اگه جوش داری رو جوشات نزن.من دو سه تا قطره میزنم واسه کل صورتم.شما میتونی فقط رو قسمتی که لک داره بزنی.بعد از اینکه روتین پوستیتو انجام دادی اخرش ارگان بزن.شب ها بزن قبل از خواب.راستی ماسک سفیده تخم مرغ و ابلیمو تازه هم عااالیه.صورتتو بشور با لافارر بعد اگه تونستی بخور بده بعدشم این ماسک رو بزن.بعدش صورتتو بشور و با یخ ماساژ بده.برا جوش   جای جوش   چربی صورت   لک  لیفت صورت و.. عالیه

یه مهر ماهیه شیطون دانشجوی فرهنگیان هستم.اگه سوالی داشتین در خدمتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم چطور برم بگیرم روغن آرگان اصلی رو برم روغن گیری ها میدن؟ اصله؟ 

خواهش میکنم اره باید از روغن گیری ها بگیری چون خالصه و چیز دیگه ای توش نیست

مرسی عزیزم چطور برم بگیرم روغن آرگان اصلی رو برم روغن گیری ها میدن؟ اصله؟ 

راستی شما تونری که خیلی عالی باشه نمیشناسی معرفی کنی؟ پوستم مشکل خاصی نداره

ماسک هم اگه مارک خوب میشناسی بگو لطفا  

راستی شما تونری که خیلی عالی باشه نمیشناسی معرفی کنی؟ پوستم مشکل خاصی نداره  ماسک هم اگه مارک ...

عزیزم تونر اگه بخای آبرسان باشه همین لافارر خوبه بنظرم تو ایرانی ها البته سینره هم خوبه پاک کنندگیش و ویتالیر هم تونر هاش تخصصیه مثلا ضد جوش ویتامین سی و.... نیتروژنا هم هست خارجیا قیمت مناسب خوبه اما تونر من الان لافارر که خوبه چون هم آبرسانه هم پاک کنندگی خوبی داره 

عزیزم تونر اگه بخای آبرسان باشه همین لافارر خوبه بنظرم تو ایرانی ها البته سینره هم خوبه پاک کنندگیش ...

اهان مرسی عزیزم ماسک رو هم بهم میگی چه مارکی بگیرم بهتره

اهان مرسی عزیزم   ماسک رو هم بهم میگی چه مارکی بگیرم بهتره

خواهش می کنم عزیزم ماسک هم الان ماسک وارمی ایرانین ولی تقریباً کارایی هاشون مثل فریمن خوبه خیلی انواع ماسک هم دارن البته خود فریمن که خیلی خوبه خواستی اونو بگیر انواع مختلف هم داره اسکراب ، رسی و...

خواهش می کنم عزیزم ماسک هم الان ماسک وارمی ایرانین ولی تقریباً کارایی هاشون مثل فریمن خوبه خیلی انوا ...

مرسییی گلممممم