2777
2789

این بچه به قدری رو مخه به قدری تخس و بی ادبه که نگم 

یعنی خدا شاهده لنگه ی پدرشه ذاتا به پدرش کشیده ۹ سالشه انگار بچه ۲ سالست 

امروز نمیدونم چرا سردرد بدی دارم از اینور هم میگرن دارم اینا هم پاشدن اومدن اینجا ، دیدم نمیان بالا رفتم پایین دیدم بچه خواهرم میگه من نمیام میخوام تو کوچه بازی کنم ، گفتم عزیزم کوچه جای بازی نیست اینجا پایین شهره بچه هارو درجا میدزدن اگه بدزدنت امکان نداره دیگه پیدات کنیم شر نکن بیا بریم بالا هروقت رفتی خونتون برو تو کوچه خودتون بازی کن ، دیدم نیومد که نیومد ، مامانم با اون پا های داغونش اومد پایین گفت عب نداره من اینجا میشینم این یکم بازی کنه شما برید بالا ، خواهرم و شوهرش رفتن بالا منم دیدم کم کم داره سرما میفته گفتم بسه دیگه مامانمو از چهارمین طبقه کشیدی پایین سردمونه بیا بریم بالا دیدم بازم میگه نه میخوام بازی کنم دیگه حرصم دراومد یدونه زدم بهش گفتم بیا برو دیگه پدرمونو درآوردی هی من هیچی نمیگم فردا بدزدنت اولین نفر بابات میگه بچه ی من تو کوچه ی شما دزدیده شد اومدیم خونه شما این اتفاق افتاد حالا یه عمر بیا شرمندگی بکش ، گریه کرد رفت بالا به باباش گفت خاله منو زد اونم دماغشو آویزون کرد برگشته به خواهرم میگه چاییتو خوردی پاشو بریم 😏 منم گفتم بچه هاتونو درست تربیت کنید وگرنه جامعه خودش تربیت میکنه ، حالا همین آدم به خواهرم میگه یکی دیگه بیاریم درحالی که وقتی این بچه دنیا اومد منو مامانم چهل روز نخوابیدیم چشمامون از کاسه بیرون زده بود چون کولیک داشت تا صبح جیغ میزد ، ولی این عین خرس می‌خوابید یکبار بیدار نمیشد بگه اون بچه بچه ی منم هست بذارید یکمم من نگهش دارم شما بخوابید مرتیکه عوضی 

خدا میدونه چقد ازش بدم میاد دخترش هم لنگه خودشه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این واکنشای فیزیکی طبیعیه خود مادر هم گاهی صبرش لبریز میشه به شرطی که به کتک منجر نشه ولی خود این یواش زدن رو شونه و.. طبیعیه گاهی.

امااا شماهم خاله‌ی سخت گیری هستی در مجموع. از متنت حس کردم از اولم دعوا داشتی باهاش. بچه لحن تند ببینه لج میکنه.

لازم نبود دنبالش بری

ننه باباش اومدن مهمونی وظیفه امنیت و نگهداری بچه هم باخودشونه 

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)|| پس از تو، دیگر پذیرش نبودن ها، رفتن ها و پذیرش اینکه انسان ها نا امید کننده اند برایم راحت تر است (16شهریور1404)||

لازم نبود دنبالش بریننه باباش اومدن مهمونی وظیفه امنیت و نگهداری بچه هم باخودشونه

بابا میترسیم یه چیزیش بشه خدا شاهده دیوار راستو میره بالا چند وقت پیش آشپزخونه رو آتیش زده بود 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

اون کار مادرت بوده که نوه اولش رو به بچش کمک کنه دیگه چون اونجا حضور داشتی نه سره خونه زندگیت دلیل نمیشه منت بذاری سر خواهرت

و جامعه همچین حرکتی کنی پدر مادر طرف واینمیسه نگاهت کنه ها

اشتباه اول خواهرتون کرد که بچه رو نیاورد بالا 

اشتباه دوم شوهرخواهرتون که خودش اومد بالا بچه اش نیاورد

اشتباه سوم مامانتون که بدون توجه به شرایط مسولیت قبول کرد 

اشتباه چهارم شما که توی موضوعی که بهتون ربط نداشت دخالت کردین

اون بچه در این اتفاق هیچ کار نادرستی انجام نداده 

بذار پدر مادر خودش تنبیهش کنن

پدرش که کلا تو این باغا نیست به خواهرمم اجازه نمیده یدونه تو بهش بگه بخاطر همین از هیچکدوم حساب نمیبره زیادم حرف بزنن فحششون میده 

بابا میترسیم یه چیزیش بشه خدا شاهده دیوار راستو میره بالا چند وقت پیش آشپزخونه رو آتیش زده بود

خب میشه که بشه

به شما ربطی نداره

شما وظیفه ات پذیرایی از مهمانه دیگه دایه و بادی گارد بچه هاشون که نیستیدحتما مامان باباش صلاح دیدن بازی کنه

نهایتا به والدینش میگفتی اینجا سابقه بچه دزدی دارن بگید بیاد بالا خطرناکه 

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)|| پس از تو، دیگر پذیرش نبودن ها، رفتن ها و پذیرش اینکه انسان ها نا امید کننده اند برایم راحت تر است (16شهریور1404)||

اون کار مادرت بوده که نوه اولش رو به بچش کمک کنه دیگه چون اونجا حضور داشتی نه سره خونه زندگیت دلیل ن ...

من مجردم خونه زندگیم همینجاست اونا با بچشون اومده بودن اینجا آسایش منو به هم زده بودن چهل روز نتونستیم بخوابیم 

شما و مامانت نباید میومدین پایین. میذاشتین مامان و باباش و بچه همون پایین میموندن بازی میکردن و مراقبش باشن. بالاخره خسته میشدن یا ادب میکردن بچه رو میومدن بالا یا برمیگشتن خونشون. بنده خدا مامانت اومده نشسته پایین. بعد بچه 9 ساله نباید انقدر خودرای باشه. معلومه خیلی نازشو کشیدن

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️

بیشتر از همه از خواهرت حرص خوردم 

اینقدر بدم میاد این مادرای بی مسئولیت 

خواهر منم میاد خونمون دیگه سمت بچهداش نمیره 

یکی هم باید پشت سر خودش هی جمع بکنه

انگارما مسئوا شوهرکردن وبچه اوردن ایناییم 

بعد میگن نمیدونیم چزا هرررر روز میریم خونه پدرمون خواهر برادر مجردمون اخم.میکنن 

...
بیشتر از همه از خواهرت حرص خوردم اینقدر بدم میاد این مادرای بی مسئولیت خواهر منم میاد خونمون دیگه سم ...

خواهر منو شوهرش بی ارزش کرده 

هرچی گفته زده تو دهنش گفته ولش کن بچه هرکاری خواست بکنه 

بخاطر همین دخترش یه بچه ی لوس و بی تربیت شده 

اشتباه اول خواهرتون کرد که بچه رو نیاورد بالا اشتباه دوم شوهرخواهرتون که خودش اومد بالا بچه اش نیاور ...

عزیزم مادرش تو سرما میموند ، سرما میخورد 

وظیفه نگهداریش میفتاد با استارتر 

خواهرش که زیربار نمیره

...