2777
2789
عنوان

بیاین از روتین پوستی‌مون بگیم..😍🌱✨

| مشاهده متن کامل بحث + 1651 بازدید | 142 پست
چ حوصله ای🤕 از کجا یاد گرفتی؟

خب وقتی خودم قراره مشاور فروش یه محصول باشم لازمه ش اینه که با محصول اشنا باشم و ضمنا خودم اراسته باشم شما بری یه رستوران که خدمه ش اراسته نباشن معمولا دلت نمیخواد غذا بخوری بری یه ارایشی بهداشتی که طرف ژولیده باشه مسلما دلچسبت نیست خرید کنی کلا ادم باید اراسته باشه خب این همه کاری که گفتم در روز شاید دوساعت وقت هم نبره ادم برای خودش ۲ ساعت وقت نذاره؟

1- شست و شوی صورت  ( اگر زیاد حوصله کنم 5 دقیقه ) 2- بعد از اسکراب استفاده میکنم که باعث میشه ...

نوع پوستتون چیه ؟

از اول کیفیت پوستتون چطور بوده الان چطور شده ؟

سارام دانشجوی سایتم متولد تهران و بعد ۱۸ بزرگشده ی رشت درواقع .... عاشق پاییزم مهربونم ولی کسی نمیفهمه جز نزدیکام خوشگلم باهوشم درونگرام و دوستام کمیت ندارن ولی کیفیت🔥... بیبی گرل آقامونم😈شیطونم بازم خیلی کسی نمیدونه جز پارتنر و دوست صمیمیم. غریبه ها فک میکنن خیلی ارومم و کم حرف. ولی نمیدونن چه سلیطه ایم.با تنهاییم حال میکنم دیوونم یکم. به عشق معتادم و قراره دنیا رو نجات بدم🤓        وبگم که خدا خیلی مراقبم بوده همیشه💝🤍🫂🧚‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب وقتی خودم قراره مشاور فروش یه محصول باشم لازمه ش اینه که با محصول اشنا باشم و ضمنا خودم اراسته با ...

درسته ولی اسم تبلیغ ک میاد آدم خوشایندش نیست

من با بچه..وقت نمیکنم بخوابم😣

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

خب وقتی خودم قراره مشاور فروش یه محصول باشم لازمه ش اینه که با محصول اشنا باشم و ضمنا خودم اراسته با ...

تازه اینا یه قسمت روزانه مه هفته ای یبار ماسک میزارم  یه روز یه روز در هفته دوبار اسکراب برای بدنم و هفته ای یه روز اسکراب برای صورتم‌میزنم کرمای روزو شب هم که خاصیت صد چروک داشته باشن چند وقت دیگه باید شرول کنم‌معمولا بالای ۳۰سال توصیه میشه

عزیزم اسم کرم شب رو میگی 

ریحان ولی اصلشه بو گردو میده فیک نگیری بری از این دست ساز ها بگیری بیایی به من فحش بدی 😂🤦🏼‍♀️من ک خودم ۱ ماه استفاده میکنم نه جوشی میزنم اتفاقا جوشای زیر پوستیم ک با هیچی نمی‌رفت با کرمه رفت حتی قبلش ک میزدم قطش کردم پوستم همون‌جوری موند مثل بقیه کرم ها پوستم برنگشت به حالت قبلیش اولین کرمیه ک اینقدر خوبه

رفتم چند بار اما تاثیر زیادی نداره 

اگر میخوای هزینه کنی ضد لک موراد بگیر قیمتش بالاس ولی چند ماهه کمرنگش میکنه. اگر میخوای اسم کاملشو یه کامنت بده برسم خونه برات بنویسم. عالیه ولی دوسه تومنه تازه اگر گیر بیاری

درسته ولی اسم تبلیغ ک میاد آدم خوشایندش نیست من با بچه..وقت نمیکنم بخوابم😣

من تبلیغ نکردم دوستمون پرسید مارکشو بگین گفتم من معمولا مشتری های خودمو دارم اونم خودشون پرسیدن چی مصرف کردی معرفی کردم بهشون خودشون مشتری ثابت شدن برعکس خیلی از همکاران تو نفیس یا لدورا و تراست و این مارکا که کلا بازاریابی میکنن اهل بزرگنمایی و تبلیغ بیخود نیستم 😃😃😃بقول معروف بزور جنس بهشون قالب نمیکنم 

هر شب ساعت بین ساعت هشت و نه پچ جلبک قرمز بیوآکوا استفاده می‌کنم. بعدش سرم زیر چشم بیوآکوا میزنم. روزی دو بار صبح و شب هم از روغن آرگان اینکتو که نوشته صد در صد اصل و ساخت مراکش، استفاده می‌کنم. یه بار صبح، یه بار آخر شب. هفته‌ای هم دو بار ماسک نقابی میزنم. ماسک هم بیشتر بیوآکوا استفاده می‌کنم البته. از جید رولر هم برای ماساژ صورتم دو سه بار در روز به مدت ده دقیقه استفاده می‌کنم.

ای بسا آنکس که نمی‌داند خود را چگونه راه ببرد و مدعی در راه بردن دیگران است. « فاوست_ گوته»
نوع پوستتون چیه ؟ از اول کیفیت پوستتون چطور بوده الان چطور شده ؟

الان مختلط هست 

قبل از روتین پوستی خشک بود در حدی که 3 بار به دکتر پوست و مو رفتم که بار دوم این روتین رو پیشنهاد کرد 

دوباره شب است و هجوم تلخ دلتنگیو واژه هایی پژمرده که در هر ردیف و قافیه تورا صدا میزند.ای کاش میتوانستم شعری بسرایم که چشم هایت را ببوسندو هر شاخه از دل نوشته هایم به نگاه شیرین خویش شکوفه میداداصلِ احترام به عقاید، توجیه مضحکی ست که برای محافظت از جهل، ساخته و ترویج شده.  وقتی کسی میگوید عقیده خودت را بیان کن بدون اینکه به عقاید دیگران توهین کنی، برای آزادی بیان من محدودیت قائل شده.بزرگترین حقایق جهان در ابتدا توهین به مقدسات شمرده میشدن.درس اول منطق زندگی: هر موجود دوپایی انسان نیست
من تبلیغ نکردم دوستمون پرسید مارکشو بگین گفتم من معمولا مشتری های خودمو دارم اونم خودشون پرسیدن چی م ...

ممنوتم از راهنماییتون

امیدوارم موفق باشین🌸

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

مشکل همینجاست فرزندم اخه کی بعد از حمام بعد از اون همه شستشو میاد بیرون چیزی میزنه به پوستش نزنی دیگ ...

ابرسان باعث میشه شوینده که زدی و پوستت خشک شده یه میزان رطوبت لازم به پوست برگرده پوست خشک نشه چروک نشه