2777
2789
لبه هاش داره نخ کش میشه نرجس از بس که پوشیدمش  بخدا همش به فکرتون بودم هی اینارو میدیدم باز یا ...

🥲خب میبنم اینقد دوسش داری تولد امسالتم 

کپی همونو میگیرم من😐❤️

ازوقصد فرستادیم که هی ببینی هی یادمون بیفتی

نمیدونم همیطور..تازه تو تصوراتم توی اتیش پرتشون میکردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥲خب میبنم اینقد دوسش داری تولد امسالتم  کپی همونو میگیرم من😐❤️ ازوقصد فرستادیم که هی ببینی ...

گلم ساقیتو عوض کن ، انگار عشق سابقم بوده که بعد ازدواجم توی اتیش پرت کنمشون 😐😂

اره گلم لطف میکنی 

ولی خداوکیلی خیلییییی دوستش دارم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم      متــاهل و متعـــهد        اقــایان سایت خدایـــی نکرده درخواست دوستی ندیــن  و وارد تاپیکـام نشـــید واکنشم تـنده
😂😂😂😂  بخدا اگ فوش بدم

😏✋🏻

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

@ژیناگلمن    

دورت بگردم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

عزیزمی💜

🤍🦋

چرا؟ 🥺

هیچی☹️

🥲من ذهن خلاق و سینمایی پردازی دارم  تو چته میسوزی 🥲هه میدومم

گلم حیف سایت عمومیه و ادب دست و بالمو بسته 

ترو ارجاع میدم به ثمین جان

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم      متــاهل و متعـــهد        اقــایان سایت خدایـــی نکرده درخواست دوستی ندیــن  و وارد تاپیکـام نشـــید واکنشم تـنده
معلومه ک اینا رو🥲🫂🤍 @royajony     @myda     @miss_marmoolakسابق &nbs ...

ایییی چشام گلب گلبی شد براااات😍😍😍😍

عشق منیا❤❤❤❤

یه مازندرانی باتعصب😎🙌                               امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵
خدانکنههه❤عید تو هم مبارک نازنینم❤ممنون از لطف و محبت و دعای قشنگت❤❤❤❤❤همچنین خواهری جان🤲🏻❤💐

سلام خواهری عشقمی گله نازم😘❤️💋💕

اینکارو انجام بده بدون کوچکترین شکی ، با اعتماد و توکل کامل به خدای مهربونمون قشنگم 😍🤲💚به نیت همه ی حاجتتون تونستی هر روز سوره مبارکه محمد و بخون یا روزی چند آیه یا اگه وقت نداری شنبه ها ک متعلق به آقا رسول الله ص هست بخون تقدیم کن به پنج تن آل عبا عاااااالیه معجزه می‌کنه دوای همه درداست کلا 3۸ تا آیه بیشتر نداره ولی کلی حاجت گرفتم از این سوره پاک با اعتماد به خدا بخون و توکل کن ب خدا ان شاالله حاجت روا میشین بحق مادره پاکمون خانم حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها😍 و نذر چهل شهید هم عاااااالیه ، یعنی تا چهل روز هر روز ب نیت یک شهید سوره مبارکه یاسین و می‌خونی دو روز آخر یک روز  ب نیت شهدای گمنام و  یک روز ب نیت آقا امام حسن مجتبی علیه السلام حضرت سیدالشهدا و آقا حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام شهدای کربلا بخونین عالیهخودم دقیقا آخرین روز حاجت گرفتم همیشه اول دعاهاتون امام زمانمونو دعا کنین چون آقا دعات می‌کنه حاجتت زودتر برآورده میشه 🥺🤲💚
الهی دورت بگردم چشم قشنگ😍😍من و مورچه تپل مپل تشریف داریم بگیر لهمون کن تو😘😘😂

عزیزی گلم 😘خخخ پ خودم له میشم زورم نمیرسه بچلونمتون 🥲

مواظب حرف هایی ک میزنید باشید چون کلماتی که از دهان شما خارج میشود ویترین شعور شماست 😊  برام دعا کنیدب حاجتم برسم محتاجم ب دعا خیلییییییی محتاجم ممنون مهربونا 🙏🧡 من امیدم به خدا و بعد خدا هم ب خداست 💔🥰 خدا جونم هم میدونی هم میتونی 🥲🥺 منتظر معجزه ات هستم 😍