2777
2789
خدا شاهده همین بود من کی بهت دروغ گفتم ک الان بگم چسو بعدشم تو فضای عاشقونه رو بچسب حاشیه سازی رو ...

ماله نکش مفلس

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@lie__to__me     @زندگی644   دیونتونم عشقای خوشگلم🤩

😚🥰متقابلا عزیزدل 

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است 
خیلی ها هستن حس خوب بهم میدم که نمیتونم تگشون کنم یادم نیست اسمشون ولی خانم اوپرا  یکیشون بود&n ...

سلام گل دختر ممنون بابت دعوتت انشاالله حاجتروا شی بزودی عزیزدلم❤😍

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱
@tatijun   من خیلی این خانم و دوست دارم نمی دونم چرا دوست دارم از نزدیک ببینمش  مخصوصا ...

وووووووشششششش از دیدن اسمت حتی چشمام قلب قلبی شد که لعنتی 😍😍😍😍❤❤❤

منم خیلی دلم میخواد شما رو ببینم اگه تشریف آوردین استان ما قابل بدونین پیش ما هم بیاین 🌺🌺🌺❤❤❤

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
@drzeinab     @خربوریدان     @مهرآبانم     @دختر_گرانبها &n ...

اکلیلی شدم😍😍😍😍

بیا بخلم🥰😍😍😍

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
وووووووشششششش از دیدن اسمت حتی چشمام قلب قلبی شد که لعنتی 😍😍😍😍❤❤❤ منم خیلی دلم میخواد شما رو بب ...

برای پسرم خیلی دعا کن طیبه جان نائب الزیاره شما هستم حرم امام رضا 

دنیا اونقدرها جدی نیست   
برای پسرم خیلی دعا کن طیبه جان نائب الزیاره شما هستم حرم امام رضا 

چشم محتاجیم به دعا 

زیارت قبول

🙏🙏❤

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
واقعا میخوای بچلونیم؟😜😂 خلاقیت استارتر رو دوست داشتم😂 فدات شم وانیا خواهریم. ❤

اره استارتر خلاقیت خاصی توی عنوانش داشت🤭😂

مرسی عزیزم.🌻

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

معلومه ک اینا رو🥲🫂🤍 @royajony     @myda     @miss_marmoolakسابق &nbs ...

اخ من ته دااااا🥲❤️

اخ برم قربون اون چشمات 👀قربون گرمی نفست ❤️من برا تو میزنه قلبم 🫀چرا با من بدی :)من ب اب و اتیش زدم از پیشم راحت نری🫶