2777
2789

بچها توروخدا یک راهی جلو پام بذارید.دارم دق میکنم باردارم.نمیتونم نگه دارم.التماستون میکنم حرفای تکراری نرنین فقط بگید میشه سقط کرد و دردش چقدره و مشکلی برام پیش نمیاد؟؟؟

مرد خوب هم ،مگه هست؟؟؟
حرف تکراری میزنم، سقط جنین حرامه، جنایته ، تو امتحان خدا رد نشو  بد می بینی  اون الان قل ...

نمیتونم.کلی کار و برنامه دارم.ب همه ش لطمه میزنه.یک دونه م دارم.اخه چجوری نگه دارم

مرد خوب هم ،مگه هست؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی کارات انقد مهمن که به خاطرشون حاضری جون بچه بی پناهتو بگیری و دستتو به خونش آلوده کنی😭؟ 

این بچت با اون یکی چه فرقی داره؟ حاضری سر اون یکی بلایی بیاد که سر این میخوای با دست خودت بلا بیاری ؟😰😰 

اگه یه وقت آهش گرفتت بعد خدای ناکرده برای اون یکی بچتم اتفاقی بیفته چی عزیزم ؟ دنیا رو سرت خراب نمیشه ؟ 

تو اولین کسی نیستی که خدا خواسته باردار شدی، خیلیا از جمله خود من این اتفاق رو تجربه کردیم ، قبول دارم اولش سخته ولی اون مخلوق خداست، حق حیات داره، ما نمی‌توانیم و نباید که حق زندگی رو ازش بگیریم ، خدا بهمون این اجازه رو نداده قربونت، 

یکم صبوری کن باهاش کنار میای، 

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍

اتفاقا ناخواسته ها یا خدا خواسته ها دلبر ترن ، با برکت ترن، با نگاه مخصوص خدا خلق شدن ، نظر کرده ان انگار 

به کاراتم میرسی، فقط باید یکم مدیریت کنی عزیزم، یا یکم تاخیر بندازی کاراتو 

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍