دوستان لطفا کسایی که تجربه طلاق دارن کمک کنن من ۴ ماهی هست که خانه پدرم هستم و الان میخوام اقدام به طلاق کنم از کجا باید شروع کنم چیکار کنم به حق و حقوقم برسم ضمنا زندگی با طرف مقابل کامل غیر قابل ممکنه لطفا کمک کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کمی طول میکشه نگراننشو اقدامکن این ۴ ماه حداقل اقداممیکردی که شناسنامم گم شده حتما حتما بایکوکیل صحبتکن اولش که وکیل پول نمیخواد عزیزم برو راه و روش بهت بگه منم اولش همین دردارو داشتم ولی بعد حل شد نترس نهایتش اینه از حقت بگذر حونتو خلاص کن والا برو سرکار تولیدی کار در منزل پیج بزن ولی خودتو نباز خواستی من بچه کرجم شماره وکیلمو بدم خانومه راهنماییت کنه
دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه