2777
2789
عنوان

طلاق ...لطفا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 119 پست

ببین عزیزم طلاق گرفتن خیلی راحت نیست باید کفش اهنی به پا کنی.باید صبور باشی تواین جامعه به این راحتی حکم طلاق صادر نمیشه.منکه شوهرم اعتیاد داره ومدرک دارم کارم خیلی سخته .به این راحتی ها نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وکیل من اول زنگ زدم طرفم گفت سکه هارو رد کن بیاد اونام ریدن ... بعد گفت نمیدم سکه .. طلاقم نمیدم ... وکیل گفت باشه قانونی اقدام میکنم سکه هارو شمردنی میبینمت داداش نامزد کثیفم زنگید گفت گوه خوردیم سکه ببخشید مام بی دردسر طلاق بدیم ... حق طلاقو گرفتم و مهرمو بخشیدم و الفرار نترس حرف پول بیاد چنان برینن

دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه
ببین عزیزم طلاق گرفتن خیلی راحت نیست باید کفش اهنی به پا کنی.باید صبور باشی تواین جامعه به این راحتی ...

اره واقعا امیدوارم شماهم به خواسته دلتون برسید💕

خدا نگذره ازشون خودم به درک پدر مادرم با اینکه جوونن تو این دوسال کلی پیر شدن🥺

همه همینن مگه مامان بابای ما پیر نشد تو خودتو شاد نگه دار بزار اونام غصه نخورن .. هنوزم گوه اون زندگیم تو زندگی جدیدم هست ولی چ میشه کرد مام مهربون خدایی داریم پارتی ما خداست

دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه
همه همینن مگه مامان بابای ما پیر نشد تو خودتو شاد نگه دار بزار اونام غصه نخورن .. هنوزم گوه اون زندگ ...

قربون خدا بشم امیدوارم دستای من ناامیدو بگیره 🥺🤍

خداکنههه🥺

همین میشه بخدا نترس ... الان اونا ارزو میکنن تو مهریو رو ببخشی فقط کافیه حرفش بشه چنان بیاد محظر بهت امضا بده باورت نشه فقط باکیل حرف بزن تکلیف فیلم و عکساتم روشن کن جهیزیه و اینکه تموم 

همین میشه بخدا نترس ... الان اونا ارزو میکنن تو مهریو رو ببخشی فقط کافیه حرفش بشه چنان بیاد محظر بهت ...

اروم شدم باهاتون حرف زدم مرسی که برای من وقت گزاشتید❤️