دوستان لطفا کسایی که تجربه طلاق دارن کمک کنن من ۴ ماهی هست که خانه پدرم هستم و الان میخوام اقدام به طلاق کنم از کجا باید شروع کنم چیکار کنم به حق و حقوقم برسم ضمنا زندگی با طرف مقابل کامل غیر قابل ممکنه لطفا کمک کنید
دقیقا از همون روزای اول مشکلات شروع شد ۲ سال تمام ساختم اما دیگه نشد خودش گفت برو طلاق بگیر
عزیزم حالتو درک میکنم منم روزی مثل تو بودم الهی خدا خودش یاورت باشه نترس و نگران نباش ... حرف منو گوش کن من سرم اومده ... اگه شرایط نیست برگردی خونه برو پیش یک وکیل فقط مشاوره بگیر شرایط مالیتم بگو حقتو بگیره برداره حق خودشو سکه دونه ای ۳۰ تومنه حتی اگه ۲۰تا بگیری باز پول وکیلتو دادی واسه خودتم میمونه ب شرطی که صبور باشی ومحکم ولی اگه زود خسته میشی و گریه و غم بنظرم یارو اگه مال و منال نداره ولش کن بره مرتیکه رو ... ب قول وکیلم تو ببخش بزار بره طلاقتو زود بگیر شاید این مدت خواستگار خوب برات اومد رفتی ب هرحال تواونارو خوب میشناسی کمی جنگ روانی داره طلاق طاقت و صبر ولی بالاخره تموم میشه
دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه
دقیقا از همون روزای اول مشکلات شروع شد ۲ سال تمام ساختم اما دیگه نشد خودش گفت برو طلاق بگیر
سعی کن توافقی طلاق بگیری وگرنه زمان بره و اذیت میشی.به وکیلت بگو توافقی کارارو پیش ببره و جدا شید.اگه خانوادت پشتتن مهریتو ببخش و حق طلاق ازش بگیر و تمام،البته بزار وکیل برات انجام بده