2777
2789
عنوان

طلاق ...لطفا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 119 پست
خیر 

میگن من باید اگه قراره درخواست بدم برای دلایلم مدرک داشته باشم اما خب من مدرکی ندارم امکان داره بخاطر نداشتن مدرک از کارای طرف مقابل اصلا روند طلاق اجرا نشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاغذ استرداد جهیزیه میگیری همراه ماموری که بهت میدن میری خونه ات باکامیون با کاغذی که ازشون امضا گرفتی موقع جهیزیه دادن درواقع همون صورت جهاز دونه دونه از لیست جمع میکنی و‌میبری اگه هم‌کم شده باشه میتونی بازشکلیت‌جداکنی ضررشو دادگاه تشخیص میده‌و‌میده بهت پولشو‌میگیره تاحدودایی اما‌کم مثلا از دوست‌من‌خیلی چیزا کم شده بود ۶میلیون‌ضرر بریدن‌براش

دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه
میگن من باید اگه قراره درخواست بدم برای دلایلم مدرک داشته باشم اما خب من مدرکی ندارم امکان داره بخاط ...

ن ربطی نداره در نهایت میاد برای تکلیف روشن کنی و ممکنه بازم زول بکشه اما اخرش شدنیه تموم میشه

دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه