دوستان لطفا کسایی که تجربه طلاق دارن کمک کنن من ۴ ماهی هست که خانه پدرم هستم و الان میخوام اقدام به طلاق کنم از کجا باید شروع کنم چیکار کنم به حق و حقوقم برسم ضمنا زندگی با طرف مقابل کامل غیر قابل ممکنه لطفا کمک کنید
میگن من باید اگه قراره درخواست بدم برای دلایلم مدرک داشته باشم اما خب من مدرکی ندارم امکان داره بخاطر نداشتن مدرک از کارای طرف مقابل اصلا روند طلاق اجرا نشه؟
کاغذ استرداد جهیزیه میگیری همراه ماموری که بهت میدن میری خونه ات باکامیون با کاغذی که ازشون امضا گرفتی موقع جهیزیه دادن درواقع همون صورت جهاز دونه دونه از لیست جمع میکنی ومیبری اگه همکم شده باشه میتونی بازشکلیتجداکنی ضررشو دادگاه تشخیص میدهومیده بهت پولشومیگیره تاحدودایی اماکم مثلا از دوستمنخیلی چیزا کم شده بود ۶میلیونضرر بریدنبراش
دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه
غلط کرده،زیرک باش وصبور،با وکیل درجه یک که پولکی نباشه مشورت کن ،حامی عاطفی وکسیکه مرهم وهمدمت باشه میدا کن تا تو ایندوره اسیب نبینی،مثلا دوست یا خواهر