2777
2789

خانما داستانم تو تاپیک قبلی هس💔

من خونه جدا میخوام ولی پدرشوهرم میگه باید برگردین بامن زندگی کنین چجوری باهاش حرف بزنم چون تک عروسشم نمیخوام سوتفاهمی پیش بیاد 

شوهرمم راضیه منتها میگه من نمیتونم بی احترامی کنم تو بابابام حرف بزن !نمیدونم چی بگم ک بهونه ی خوبی باشه وناراحتی پیش نیادچون من تواون خونه ازلحاط روحی اذیت میشم🥺🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میخوام با سیاست پیش برم چون دوسم دارن نمیخوام خراب کنم راهنماییم کنین توروخدا🥺🥺

ببین همسرت باید بگه قرار نیس بی احترامی کنه 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

سلام گلم شبت بخیر متاسفم بابت شرایطی که برات پیش اومده من رفتم تاپیکتو خوندم یه چیزی تو ذهنمه قضاوت نمیکنم شایدم فکرم اشتباس اما حس میکنم شوهرت و پدرش هماهنگن اخه شوهرت میگه یا اینجا خونه مستقل بمون و من کار نمیکنم یا بریم اونجا هم کار میکنم هم راضیه پیش خانوادش بمونین.داره تو عمل انجام شده قرارت میده میخاد مجبورت کنه

تعارف رو بذار کنار چون پای زندگیت وسطه. به چشم دیدم زندگی هایی که اینجوری کنار خانواده شوهر بودن بعد ...

اینو خودمم مطمعنم دیگه خودمم خستم شد میخوام محکم نه بگم هرچی شد شد ولی دوس ندارم بی احترامی کنم