اگر واحد یا طبقه جدا دارید پس کمی به پدرشوهر مهربان حق بده..
ولی خونه مشترک دارید بهش بگو احتمالا متوجه میشه...ولی فکر کنم شوهر خان بگه بهتره ...
ایشون هر چی نباشه پسرشه زبان همدیگرو بهتر متوجه میشن ک دلخوری هم پیش نمیاد هرگز
.single. هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست // بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // // عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365 ali365365kia@gmail.com
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به شوهرت بگو تو پسرشی قلقش رو بلدی از تو به دل نمیگیره من هرچی بگم ممکنه خوشش نیاد و ناراحت بشه بگو ...
اتفاقا این حرفارو بهش زدم ک بگه ولی گف ن تو چ فرقی داری واینا شاید تز دیدتو عروسی ولی عین دخترشونی حالا اصرار کردم باهاش حرف بزن میگه دوس ندارم ازم ناراحت بشن خوبیتو میخوان نمیخوان تنها تو خونه باشیو کسی اطرافت نباشه😐😐
شوهرت میخاد یه کاری کنه مجبور بشی برگردی اونجا قبول نکن و تا میتونی بچه نیار بعدشم بگو باشه همینجامیمونیم چند روز ک چیزی نداشته باشی مجبوره کار کنه ولی اگ بگی بریم خونه بابات کارت تمومه و تااخرعمرت باید باج بدی
شوهرت میدونه که باباش راضی نمیشه و ناراحت نیشه میخاد آدم بده داستان نباشه . شما باید با شوهرت صحبت کنی اگه پسرشون بخاد بره باباش حتی اگه ناراحت شه زود از دل درمیاد بلاخره اولادشه ولی اگه شما بگی همه چی میفنته گردن شما و تا ابد آدم بده هستی
اگر واحد یا طبقه جدا دارید پس کمی به پدرشوهر مهربان حق بده.. ولی خونه مشترک دارید بهش بگو احتمالا م ...
درسته عزیزم ولی من وقتی راحتیم و ارامشم اونجا باشه چکارکنم بنظرت ۴ماه باهاشون تویه خونه بودم اذیت شدم ولی ب رو نیوردم الان باز میخوان برگردم نمیشه خب🙄🚶♀️