2777
2789
عنوان

اخه چه عنوانی بزنم که بتونه حال منو کسی بفهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1709 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه من حسینم، مگه من عباسم😭مگه من زینبم 

نه ولی ظلمی هم که به اونها شده قابل قیاس نیست البته هرکس نظر و عقیده ای داره من اینطور آروم میشم  

❤️❤️ هنرهای دستی زیبای من😍😍 پیج روبیکا و اینستا گرامم : gilani_baft@                                و پیج دومم: honarenamad_sticker@

عزیزم واقعا با خوندن کامنتات خیلی ناراحت شدم. خیلی درکت میکنم منم زنی هستم که خیانت دیدم اونم دوسال و خیانت جنسی. الان بازم بهش شک دارم اما از سر درموندگی و بی پناهی تحملش میکنم هروز دارم افسرده تر میشم. فقط پسرم این وسط داره اذیت میشه اون ازباباش که اصلا نمیبینتش و یابادوستاشه تا دیروقت یا وقتس خونس تا صبح تو گوشیه اینم ازمادرش که پرخاشگر و عصبی شده و حوصلشو نداره....

خداخودش یه فرج و گشایش تو زندگیمون بندازه بحق این شب عزیز

اگه شرق تهران هستی از بابام خرید کن لطفا دستفروشه و لیف میفروشه.. خیر ببینی الهی🤲.. ختم انعام. ختم قرآن. ختم صلوات و فاتحه هم برای امواتتون انجام میدم اگه قابل باشم🌹

اسی من دارم کاری رومیگم که به ذهنم میرسه دیگه جوانبشوخودت باتوجه به شرایطت بسنج.اگه پس اندازی داری یه مدت دست بچه هاتوبگیربرویه شهرارزون مسافرت یه مدت که بگرده دنبالتون و ازتون بی خبرباشه میفهمه چه خوشی هایی داشته توزندگیش که زده زیردلش.تواین مدتم ازفشاربی خبری اعصاب براش نمیمونه بااون عنترخانمم به مشکل میخوره برمیگرده سرزندگیش

اسی من دارم کاری رومیگم که به ذهنم میرسه دیگه جوانبشوخودت باتوجه به شرایطت بسنج.اگه پس اندازی داری ی ...

چقدر دوست داشتم این کار رو بکنم و تصورش هم حتی قشنگ بود ،اما شدنی نیست ،بچه مدرسه ای دارم ،خودمم دکتر گفته جفتت پایینه مراقب نباشی افتاده .و از طرفی کااااااااش آنقدر پووووول داشتم که همینی که شما گفتی رو میکردم ،اما حیف و صد حیف 

عزیزم واقعا با خوندن کامنتات خیلی ناراحت شدم. خیلی درکت میکنم منم زنی هستم که خیانت دیدم اونم دوسال ...

امروز تو کیفش دو بسته قرص تاخیری دیدم ،از لجم همه رو ریختم بیرون ،حالا بگرده پیدا کنه ،اما اینکارا چیزی از عذاب من کم نمی کنه که ،سخته کسی که تا دیروز همه کست بود ،امروز بشه هیچکست. اگر رفتنش به حق بود خدا کمکش کنه وگر نا حق بود خدا بازم کمکش کنه راه درست پیش بگیره ،اما دیگه پیش من نیاد .غرورم شکست ،قلبم شکست،عشقم از دستم رفت .دیگه هیچی مثل روز اول نمیشه 

جدی  یا مسخره کردی

چرا باید مسخرت کنم عزیزم؟

شما میگی شکاک و پارانوئید هستی و شوهرتم بی وفا

برای حل مشکل پارانوئید تنها روانشناس میتونه کمکت کنه و لاغیر

و برای شوهرت هم باید پیش زوج درمانگر بری تا چم و خم زندگی مشترک رو بهت یاد بده که بتونی شوهرت رو وفادار خودت کنی

چرا باید مسخرت کنم عزیزم؟ شما میگی شکاک و پارانوئید هستی و شوهرتم بی وفا برای حل مشکل پارانوئید تن ...

خوب من برم پیش روانشناس، میخواد دارو بده دیگه ،الان با شرایط بارداری که نمیتونم قرص بخورم .

بعد همسر من بدون خیانت کردن نمیتونه زندگی کنه ،انگار بیماره .

البته شکاکی از وسواسی میاد پیشنهاد میکنم هر شب قبل خواب سوره ی جن رو بخونی توی رفع شکاکیت کمکت میک ...

بعد اینا مال زمانی بود که ایشون دلش به زندگی بود ،حالا که دلش به رفتنه ،چرا نگهش دارم .

زورکی نمیشه گفت بمون و منو دوست داشته باش ،اگر غیر این باشه ،میشه وضع الان من ،اون برای خلاهای که داره خیانت میکنه و من هر روز بدتر از دیروز شکاک تر میشم .