2777
2789
عنوان

اخه چه عنوانی بزنم که بتونه حال منو کسی بفهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1709 بازدید | 58 پست
خوب من برم پیش روانشناس، میخواد دارو بده دیگه ،الان با شرایط بارداری که نمیتونم قرص بخورم . بعد همس ...

روانشناس روان درمانی میکنه دارو رو روانپزشک تجویز میکنه که با شرایط بارداری شما منتفی میشه

فعلا روان درمانی کن 

همسرت هم مشکل داره باید درمان کنه وگرنه دودش به چشم خودش میره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمانی به جدایی فکر کن که تمام تلاشت رو برای بهبود وضعیت زندگیت کرده باشی و به بن بست برسی وگرنه تا ...

۱۵ سال موندم دیگه ،کافی نبود 

ده بار از خیانت هاشو خودم مچشو گرفتم ،الباقی بماند .

با دوستم، با دختر فامیل، با همسایه ،با دختر همسایه ،با رفیق .

۱۵ سال گفتم درستش میکنم، وقتی اون نمیخواد نمیشه .من بخوام باز اون تکرار کنه فایده نداره 

۱۵ سال موندم دیگه ،کافی نبود  ده بار از خیانت هاشو خودم مچشو گرفتم ،الباقی بماند . با دوستم، ...

عزیزم فکر کردم تازه عروسی...

اگر دیگه تاب و توانش رو نداری و مطمعنی درست بشو نیست جداشو

منتها قبلش برای خودت یه شغلی دست و پا کن و شرایطت رو اوکی کن و تمام تلاشت رو ‌کن حضانت بچه هات رو خودت به عهده بگیری

عزیزم فکر کردم تازه عروسی... اگر دیگه تاب و توانش رو نداری و مطمعنی درست بشو نیست جداشو منتها قبلش ...

بازم دادگاه طلاق منو نمیده ،بخاطر اینکه هم باردارم ،هم بدنیا هم که بیاد ،چون چهار تا دارم به راحتی طلاق نمیده ‌

امروز گفتم برو ،خدا پشت پناهت ،که اکر به حق میری بسلامت ،اکر هم به ناحق خدا کمکت کنه ‌

به جهنم که نمیخوای مردک خیانتکار تو میری دوباره ازدواج میکنی و خوشبخت میشی  اون میمونه با چها ...

ازدواج کجا بود ،خواهر .

تو سن چهل سالگی با چهار تا قد و نیم قد .

از امشب به بعد من فقط مادر چهار تا بچه هستم  .

ازدواج کجا بود ،خواهر . تو سن چهل سالگی با چهار تا قد و نیم قد . از امشب به بعد من فقط مادر چهار ت ...

عزیزدلم انقدر دیدم خانوما تو سن بالا و با بچه ازدواج خوبی میکنن

ولی بازهم این انتخاب خودته که چطور زندگی کنی و اولویتت بچه هات هستن

بازم دادگاه طلاق منو نمیده ،بخاطر اینکه هم باردارم ،هم بدنیا هم که بیاد ،چون چهار تا دارم به راحتی ط ...

یعنی میخواین بدون طلاق جدا زندگی کنین؟!

از کثافت کاری هاش سند و مدرک جمع کن،برو پیش روانشناس و براش مدرک پزشکی درست کن که مشکل روحی روانی داره و هر روز با یکیه،یه بهونه ای جور کن 😔💔

عزیزدلم انقدر دیدم خانوما تو سن بالا و با بچه ازدواج خوبی میکنن ولی بازهم این انتخاب خودته که چطور ...

صد در صد اولویت فقط بچه هام ،تصور اینکه یه مرد دیگه بیاد کنار اینها بشینه و اینا چه عذابی بکشن که مادرمون کنار یکی دیگس، دیوونم میکنه .

چون خودم دقیقا این حس رو تجربه کردم .

و اگر ۱۵ سال تحمل کردم فقط بخاطر اینکه بچه هام طعم تلخی نکشن 

صد در صد اولویت فقط بچه هام ،تصور اینکه یه مرد دیگه بیاد کنار اینها بشینه و اینا چه عذابی بکشن که ما ...

آرزو میکنم هرچی صلاحته برات پیش بیاد و بتونی از شر اون آقا نجات پیدا کنی و بچه هات رو زیر بال و پر خودت بگیری