2777
2789
عنوان

اخه چه عنوانی بزنم که بتونه حال منو کسی بفهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1709 بازدید | 58 پست
نه مهربون نیستم ،اگر مهربون بودم جلو بچم کم نمیوردم، اگر مهربون بودم ،به قول دخترم گیر الکی به پدر ش ...

توام آدمی دیگ همه ی ما ی وقتایی کم میاریم 

میخوای یه چند روز بخودت مرخصی بده بیخیال همه شو واسه خودت رندگی کن حرص نخور ....

بزار فکرت ازاد شه

بچه ها به تنها چیزی که نیاز دارن محبت و حمایت توعه عزیزم. خودت و سرگرم بچه ها کن.. میدونم شک مثل خور ...

باورت میشه همه اینای که شما گفتی ،و رو انجام دادم ،بازم نمیشه لعنتی ،بازم یه جا مثل خوره میره تو وجودت ،بازم عذابت میده ،عذاب میکشی ،اخه گناه من چی بود که من دارم تقاص پس میدم .

عذابش مال من شد فقط .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورت میشه همه اینای که شما گفتی ،و رو انجام دادم ،بازم نمیشه لعنتی ،بازم یه جا مثل خوره میره تو وجو ...

چیز عجیبی نیس عزیزم. چون شوهرت اونقدر سطح لیاقتش پایینه که بارها سراغ هم‌سطح و لیاقت خودش رفته. مردهایی که نسبت به همسرشون احساس کمبود در خودشون میبینن میرن سراغ خیانت تا کمبودی که در خودشون میبینن جبران کنن. شما نه هیچ گناهی داری نه اولین زنی هستی که در این شرایط داری زندگی میکنی از امشب تصمیم بگیر روی آینده بچه هات زوم کنی نه روی گذشته و کرده های شوهرت. اگه مخارج زندگی و بچه ها رو تامین میکنه برای خودت و بچه ها پس انداز کن. سر خودت و با یه کاری گرم کن. احساس می‌کنم خیلی در گذشته دوسش داشتی و عاشقش بودی که اینجور شکستی بخاطر کاراش

چیز عجیبی نیس عزیزم. چون شوهرت اونقدر سطح لیاقتش پایینه که بارها سراغ هم‌سطح و لیاقت خودش رفته. مرده ...

من ۱۵ ساله دارم باهاش زندگی میکنم ،و در این سالها بارها ازش خیانت دیدم ،و هیچ چیزی آنقدر منو نشکست الا خیانت آخرش با دختر دوستم که از قرار همسایه روبرویه من هم هست ،الان حدود یکسال میگذره، و من در این یکسال جنگیدم با تمام افکارام بخاطر بچه هام ،بخاطر زندگیم ،بخاطر اینکه توئونش رو بچه هام ندن که پدر و مادر از هم جدا بشن ،و بخاطر اینکه دوسش دارم ،اما الان میبینم نمیشه من ت  این جنگ باختم از اول هم بازنده بودم ،فقط خودمو گول زدم که میتونم میتونم ،والا چه دلیلی داره بخاطر اینکه من سه ساعت بچه هام رو میبرم پارک و وقتی برمیگردم خونه ،شوهرمو بازخواست کنم که چرا عود روشن کردی ،یا سطل زباله پر دستمال کاغذی شده ،خودم میدونم اینا مسائل واقعا چرته و مشکل الان منم ،اماااااا من قربانی شدم ،اما من لطمه دیدم و مثل سرطانه فکر میکردم پیروز شدم ،اما میبینم نه باختم 

[QUOTE=286783980]من ۱۵ ساله دارم باهاش زندگی میکنم ،و در این سالها بارها ازش خیانت دیدم ،و هیچ چیزی آنقدر منو نشکست ا ...[/QUOTE چی بگم والا.حق داری بهش شک داشته باشی. منم بودم به راه رفتنش هم شک میکردم.عزیزم اینم میدونم تو نمیتونی ازش جدا شی فقط میخای بترسونیش یا خودت و ازش بگیری و بیافته دنبالت. چون مطمئنا نمیتونه از پس بچه ها بربیاد و بدون شک میوفته دست و پات که برگردی. بنظر من برو دادگاه مهرتو بذار اجرا. تقاضای طلاق هم بده. اگه خواست زندگی کنه تعهد محضری بگیر ازش. بودن دوستان ما که اینطوری مردشون و سرجاشون نشوندن تا دست از پا خطا نکنه

[QUOTE=286783980]من ۱۵ ساله دارم باهاش زندگی میکنم ،و در این سالها بارها ازش خیانت دیدم ،و هیچ چیزی ...

من فقط یه چیز میخوام ازش حرمت خونه و زندگی و من نه بعنوان زنش به عنوان مادر بچه هاشو نگه داره ،همین ،چیز زیادی دیگه ازش نمیخوام .

نه پول نه ثروت نه مهریه نه طلا نه .......نمیخوام 😭😭

بچه هات چه سنی هستن؟ شوهرت و خودت چند ساله هستین ؟ از لحاظ مالی تامین میکنه شمارو؟

❤️❤️ هنرهای دستی زیبای من😍😍 پیج روبیکا و اینستا گرامم : gilani_baft@                                و پیج دومم: honarenamad_sticker@
بچه هات چه سنی هستن؟ شوهرت و خودت چند ساله هستین ؟ از لحاظ مالی تامین میکنه شمارو؟

۹ ساله ۸ ساله ۳ ساله 

خودم ۳۹ ساله ،ایشون ۳۷ ساله 

از لحاظ مالی فقط اگر خودش با من اوکی باشه ،آره، وگرنه وقتی عثمون میشه علاوه بر اینکه میزاره میره و دو سه هفته بعد میاد ،از لحاظ خرجی هم زیاد ساپورت نمی کنه، میگه مردم با ماهی پنج تومن زندگی میکنن، تو هم سعی کن با همون زندگی کنی .

و یه جورایی حسابی ان و گوه منو یکی میکنه .

و پس هزینه نمیتونم بر بیام ،بچه مدرسه ای غیر انتفاعی ،سرویس مدرسه ،خوراکی برا سه نفر ،پوشک ،قسط وام خونه ،بچه تفریح میخواد ، بچه لباس میخواد ،خدای نکرده بچه مریض میشه، 

از طرفی هم خود خاک بر سرم بازم باردارم .هزینه های اون یه طرف دیگه 

۹ ساله ۸ ساله ۳ ساله  خودم ۳۹ ساله ،ایشون ۳۷ ساله  از لحاظ مالی فقط اگر خودش با من اوکی ...

عزیزم شما که ظاهرا سالهاست مشکل دارین حتی قبل از به دنیا اومدن بچه اول خب چرا باز بچه آوردید؟ خانوادش یا خانواده خودتون کمکی نمیکنن؟

❤️❤️ هنرهای دستی زیبای من😍😍 پیج روبیکا و اینستا گرامم : gilani_baft@                                و پیج دومم: honarenamad_sticker@
عزیزم شما که ظاهرا سالهاست مشکل دارین حتی قبل از به دنیا اومدن بچه اول خب چرا باز بچه آوردید؟ خانواد ...

نه مشکلات ما تو این یکسال اخیر خیلی شدت گرفت ،و این بچمو ناخواسته باردار شدم 

نه مشکلات ما تو این یکسال اخیر خیلی شدت گرفت ،و این بچمو ناخواسته باردار شدم 

ان شاءالله خدا به زندگیتون آرامش بده 

برای من هم دعا کنید

من نه دیگه دعا میکنم ،نه خدا رو صدا میزنم، موقعی با خدا آشتی میکنم که تقاص منو بگیره .

عزیزم منم گاهی اینطور میگم ولی میدونم که اگه قرار بود همه همینجا تقاص پس بدن دیگه قیامتی و بهشت و جهنمی نبود 

به عاشورا فک کن که چه ظلمها شد هیچ امام و پیامبری نیست که بهش ظلم نشده باشه