۱ لیوان جو تا یک لیوان و نیم
دو تا دونه هویج خلالی
پیاز بزرگ
۲ تا ۳ تا اندازه ی نعلبکی سینه ی مرغ
اگر آب قلم داری اونم بریز
پیاز رو رنده میکنی با ۱ لیوان جو و ده لیوان آب میکشی شعله رو بالا تا جوش بیاد جوش اومد شعله روکم مبکنب دیگتو یکم بزرگتر انتخاب کن
باید هر ۱ ساعت همش بزنی ته نگیره
۶ تا ۷ ساعت زمان میبره بپزه
اگر آب قلم داری اونم بریز
۱ ساعت کار داره خاموش کنی رب و نمک و میزنی
اگر دوست داشتی جعفری هم اندازه ی ۱ نعلبکی بزن
وسطا اگر احساس کردی ابش کمه ۱ لیوان یه لیوان آب اضافه میکنی