2777
2789
عنوان

مطلقه ای که منشی مطب آقای دکتر بود الان شده خانم خونش😏

| مشاهده متن کامل بحث + 4131 بازدید | 184 پست
من مطلقه‌امبله اسم منو اورده!درست نیست واقعا!زن متاهلش هم ممکنه هرز بپره

ببین عزیزم من اصلا قصد جسارت به کسی رو ندارم .

همه ی مطلقه ها ک بد نیستن 

اتفاقا خیلیاشون  پاک و خانوم و متشخص هستن 

هم زن متاهل هم دختر مجرد هم  مطلقه هم میتونن خراب باشن 

هیچ چیز مطلق نیست 

من حرفم این بود وقتی اسی داره یه اتفاقی  رو تعریف میکنه  ک طرف یه شخص مطلقه بوده بیاد چجوری تعریف کنه؟ خب طرف مطلقه بوده دیگ

تازه الان خانوم های مطلقه زیاد شدن اکثرا هم بخاطر  خیانت مردشون جدا میشن مگه همشون بد و خرابن؟ نه  مسلما اینجوری نیست

شما هم نباید ناراحت بشی از حرف اسی چون فقط داره یه اتفاقی ک رخ داده تعریف میکنه

اگ حرفم حس بدی بهت داده معذرت میخوام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بجون بچم واقعیته منطقمون نمیتونم فقط اسم بگم

دقیقا عین همین جریان تو شهر ما اتفاق افتاد با این تفاوت ک هردو دندانپزشک بودن آقا و خانم

زن اولی چقدرررررر خوشگل خانوم ماااااه منشی و بهش ترجیح داد🤕 

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞
چقدر زشت که فقط خانما به همجنس خودشون هزار تا کلمه نامربوط بعنوان توهین نسبت میدن مطلقه ترشیده خراب ...

عزیزم تو فرم خارجیا هم قسمت‌های وضعیت رابطه یعنی: متاهل مجرد جدا شده هست 

شما خودتون و دوستان یه جایی از ذهنتون احتمالا دیدتون نسبت به این کلمه بده که توهین برداشت میکنی

Reza

@niniyar‍ لطفا تاپیکو بترکونید اینجا طوری مسئله رو بیان کردن که اینهمه خانم جداشده توسایت ممکنه دلشو ...

تو خفشو اره تو بدون شوهر بچه بزرگ کردی بچه هست ماهه رو ول کردی چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است شاید شوهر خودتم زن داشته که اینجوری سوختی

چقدر زشت که فقط خانما به همجنس خودشون هزار تا کلمه نامربوط بعنوان توهین نسبت میدن مطلقه ترشیده خراب ...

نه که همجنسای ما بهمون رحم میکنن 

وقتی یه زن یا دختر می‌دونه این مردی ک باهاشه زن داره بچه داره و تازه می‌ره زیر پاش که زنتو طلاق بده

بنظرت این همجنس ارزش احترام گذاشتن داره؟ باید چی بهش بگیم؟ بگیم حضرت معصومه؟ حضرت زینب؟

معلومه دیگه خرابه خراااااب 

بحث اون مرتیکه خیانتکار جداست 

اما کاش حداقل شوهره خیانت میکرد

نه یه همجنس ک یه زنه و می‌دونه چقدر خیانت جگرسوزه

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

دختر مجرد و زن متاهل که نمیتونه صیغه کنه 

فقط زن مطلقه می‌تونه صیغه کنه 

برای دختر مجرد اجازه پدر و شاهد لازمه که هیچ پدری اجازه نمیده

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
تو خفشو اره تو بدون شوهر بچه بزرگ کردی بچه هست ماهه رو ول کردی چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است ...

@niniyar‍ 

نمیدونم ایشون بااین ادبیاتش چی میگه دقیقا .

کاربر بی شخصیت من ده سال بعد از جدایی ازدواج مجدد کردم دخترمم پدرمادم دارن بزرگ میکنن خیلی قضاوت و هارتو پورت نکن سرت میاد. امام صادق قسم خورده که زیاد حرف مفت بزنی شده یروز قبل مرگت سرت میاد پس زیپ دهنتو بکش چون بیش ازین حرفی باامثال شما ندارم.

ولی بیشتر کسی که جداشده زنی که شوهرش داره مخفیانه رابطه داره نمی دزده زن مجردم مگه خره که با متاهل ا ...

هیچ چیز مطلق نیست

اما منم دیدم اکثرا خانم مطلقه چون زندگی خودش خراب شده چشم نداره ببینه یکی زندگی خوبی داره میره  زندگی یه مرد و زن دیگ رو خراب مبکنه 

درحالی ک میتونه با مردی ک مجرده یا مطلقه ست یا زنش مرده ازدواج کنه 

البته این راجع به همه صدق نمیکنه معذرت میخام از خانوم های مطلقه ی ک پاک و شریف دارن زندگی میکنن