2777
2789
عنوان

خانمای مقیدومذهبی میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1958 بازدید | 171 پست
خب قرآن در کنار روایات هست مثلا فقط قرآن گفته نناز اما کیفیتشو ک نگفته کیفیتش تو روایات معصوم اومد ...

اما روایات قابل دستکاری هستن اما قران نیس براهمین بنظرم تنها سند معتبره درمورد دستورات خدا

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
این کاشت ناخن چی مد شده خیلی بد ناراحتم ☹️ واقعا دوست دارم بکارم بخاطر غسل نماز نمیکارم 

به حرف خدا باشی خدا هم ازت تشکر میکنه 

تشکر خدا حس خییییلی خیلییی بهتریه نسبت به حسی که ادم از اینجور مسائل گیرش میاد

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم، یکی از اهداف اصلی این احکام، بندگی خداست؛ اینکه هرچی گفته بی چون و چرا بگیم چشم وگرنه به ن ...

خدا راجع به کاشت ناخن صحبتی نکردن عزیزم که ما بی چون و چرا بپذیریم. بندگان حدا صحبت کردن که ما نمیپذیریم. خود من با لاک و کاشت نماز و روزه دارم 

اما روایات قابل دستکاری هستن اما قران نیس براهمین بنظرم تنها سند معتبره درمورد دستورات خدا

دنبال کتب روایی معتبر باشید

سرچ کنید معتبرها کدومان

الهی شکر..لطفا برای سلامتی همه بچه ها صلوات بفرستید ..ممنون
اگه بدون تعصب یه نگاه بندازی و یه تحقیق بکنی میبینیشون عزیز!!!!!!

کاملا بدون تعصب میبینم که به اندازه یه پزشک که ده بار و بیشتر تخصص بگیره درس خوندن عزیزم

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
برو بکار دیگه الان داری دنبال چیزی میگردی که وجدانتو قانع کنی وگرنه تو قران واضح گفته شده

دوست من اون واضحی که میگین رو برام بگین کدوم ایه کدوم سوره هس واقعا برام مهمه

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
راستش فقط گفته ها و دستورات قران رو باور دارم

اگر فقط .فتا های قرآن رو هم باور داری اینو که دیگه شنیدی

اطیعوالله واطیعو رسوله!!!

قرآن میگه از خدا و رسولش اطاعت کنید

و این فقط برای اون زمان مسلمان اون زمان نبود دین اسلام برای همه زمان هاست

سخن پیامبر طبق قرآن باید اطاعت بشه

حکمت خداوند در  قبول دین اسلام براین تعلق گرفته که حرف خودش وحبیبش(حضرت محمد) اطاعت بشه

سیدمصطفی اسم شهیدی هست که دوستش دارم، من یه مادرم🌹

میرن تحصیل میکنن 

علم رجال میخونن 

فقه و اصول میخونن 

عزیزم اگر دستکاری شده بود حکم ها باید فرق میکرد ولی همه ی مراجع حکمشون اینه که روی ناخن نباید مانع باشه 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
خدا راجع به کاشت ناخن صحبتی نکردن عزیزم که ما بی چون و چرا بپذیریم. بندگان حدا صحبت کردن که ما نمیپذ ...

عزیزم اگر قرار بود درمورد تک تک این احکام بطور خاص تو قرآن ایه میومد که الان تعداد سوره های قرآن از ۱۱۴تا خیلی خیلی بیشتر بود. خداوند خیلی از احکام رو بطور کلی در قرآن آوردن و پیامبر و امامان علیهم السلام تفسیر و تشریح کردن برای ما

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
عزیزم اگر قرار بود درمورد تک تک این احکام بطور خاص تو قرآن ایه میومد که الان تعداد سوره های قرآن از ...

درست میفرمایین شما. ولی هیچ پیامبری راجع به کاشت ناخون صحبت نکردن. اگه کرده بودن بی چون و چرا اطاعت میکردم