2777
2789
عنوان

گذاشتن کارتون انگلیسی برای کودک

3218 بازدید | 34 پست

سلام

کسی اینجا کارتون انگلیسی برا بچه ش میذاره؟ من تازه شروع کردم با یه کانال که کارتونای انگلیسی رایگان میذاره

ولی میگه دلش کارتونای فارسی میخواد چیکار کنم؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسرم جم کیدز میبینه 

از اونورم کوکو ملون و جو جو و ..هم خیلی دوس داره

البته فارسی هم خیلی میبینه

از همینا حدود ده پونزده کلمه انگلیسی یاد گرفته بدون اینکه من بخوام دوسال و ۸ ماهشه

من میترسم اموزش بدم و اشتباه کنم منتظرم سه سال و نیم اینجوری شه بذارمش کلاس

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

دخترا خاله من بجاش فقط انگلیسی نگاه میکنن للبته از اول انگلیسی دیدن والان شیش سالشون زبانشون بهتر از ...

آره اتفاقا تو این کاناله هم کلیپ گذاشته از بچه ها، انگار اینا تو آمریکا و انگلیس بزرگ شدن آوردنشون ایران انقد که طبیعی حرف میزنن 🥲 اونوقت من با اینهمه سن 🥲🥲

پسرم جم کیدز میبینه  از اونورم کوکو ملون و جو جو و ..هم خیلی دوس داره البته فارسی هم خیلی میب ...

اتفاقا من مشاوره گرفتم از ادمین اون کاناله

چون شما سن بچتو گفتی گفتم بت بگم، اونم میگفت کارتونا رو از ۴ سالگی بچه ش گذاشته ینی گذاشته اول بچه یاد بگیره فارسیو بعد کارتوناشو انگلیسی کرده الان بچه ش ۷ سالشه، طی این ۳ سال بچش مسلط هم انگلیسیو حرف میزنه هم فارسیو، بنظرم همون کارتونو شروع کن کلاس زوده براشون بهرحال تا ۷ سال، بچه نباید بره زیر فشار آموزش، آموزش باید غیرمستقیم باشه

جم کیدزو اینام میگن خوب نیس، چون فارسیو انگلیسی درهمه، محتواشم مورد تایید نیس

سلام من هم برای بچه ها کارتون انگلیسی میزارم

ولی وقتی کارتون به زبان فارسی ببینن دیگه میلی به انگلیسی ندارن و تمام تلاش هاتون زیر سوال میره

فقط نزارید کارتونهای فارسی ببینند مخصوصا شبکه پویا رو از تی وی حذف کنید

Be nice😊

سلام من هم برای بچه ها کارتون انگلیسی میزارم ولی وقتی کارتون به زبان فارسی ببینن دیگه میلی به انگلی ...

چشم، پس پویا حذفد

خوبه بش بگم آنتن خراب شده دیگه شبکه پویا نداریم 😁

شما از کجا تهیه میکنین کارتونا رو؟ 

چشم، پس پویا حذفد خوبه بش بگم آنتن خراب شده دیگه شبکه پویا نداریم 😁 شما از کجا تهیه میکنین کارتون ...

من از پیج دکتر امینی

و نی نی کارتون 

کارتونهای مناسب سن شون رو سفارش میدم

Be nice😊