2777
2789
عنوان

گذاشتن کارتون انگلیسی برای کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 3681 بازدید | 34 پست
عزیزم اگر گل دخترت در مورد کارتون های انگلیسی مقاومت میکنه ماجرای ناستیا براش بزار، درواقع باید چیزا ...

چقد جالبه عزيزم ممنونم از راهنماييت ميرم ببينم تو كاناله هستش يا نه

در مورد هزینه ها هم، تمام این ویدئوها رو همه از یوتیوب دانلود میکنن، رایگان. اگه شما خودت می تونی از ...

ممنونم از راهنمايياتون عزيزم

راستش يوتيوب سختياي فيلترو اين چيزا رو داره. حالا باز تلگرامو با پروكسي ميشه يه كاريش كرد محتواشم بيشتر دست خودمه كه وقتي كانالو ميدم دست بچم چي ببينه. ولي يوتيوب سخته كلا كه بخوام بچه رو بشونم پاش ديگه دانلود كردنش كه هيچي. سخت تره   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم از راهنمايياتون عزيزم راستش يوتيوب سختياي فيلترو اين چيزا رو داره. حالا باز تلگرامو با پروكس ...

بچه ها كلا كانال English4kids رو سرچ بزنين خيليم قشنگ راهنمايي كرده زير هر كارتون نوشته هدف از اون كارتونه چيه سن مناسب بچه چقد بايد باشه و اينا حتي نمونه فيلم گذاشته از بچه هايي كه با اين روش دارن انگليسي حرف ميزنن تو فهرست مطالب كانالش هست كه پين ميشه هميشه

ممنونم از راهنمايياتون عزيزم راستش يوتيوب سختياي فيلترو اين چيزا رو داره. حالا باز تلگرامو با پروكس ...

خواهش میکنم 😊❤️

راستی در مورد اینکه محتوای کودکانه اش فقط بیاد، میتونید از یوتیوب کیدز استفاده کنید. یوتیوب مخصوص بچه ها. 

کانال یوتیوب زدم. 4 تا کودک (خواهرزاده هام) دوزبانه کردم! 🙃😄😍 سوال داشتی بپرس