2777
2789
عنوان

گذاشتن کارتون انگلیسی برای کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 3681 بازدید | 34 پست
من از پیج دکتر امینی و نی نی کارتون  کارتونهای مناسب سن شون رو سفارش میدم

دکتر امینی سی دی میفرسته نه؟ 

من یه کانال پیدا کردم همه کارتونا رو رایگان میذاره کانالش، ادمینشم خیلی قشنگ مشاوره میده 

رایگانه کامل 

دوست داشتین شماهام بیاین

https://t.me/freecartoons4kids

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین بچه های باهوش به تلویزیون علاقه مندن بچه رو محدود نکن گناه داره تو روحیش اثر میزاره

ببین واسه یاد گرفتن انگلیسیش مشاوره بهم گفت روزی ۲ ساعتو باید انگلیسی ببینه

میترسم فارسی ببینه انگلیسیا از ذهنش بپرن 😁

دکتر امینی سی دی میفرسته نه؟  من یه کانال پیدا کردم همه کارتونا رو رایگان میذاره کانالش، ادمین ...

من خیلی وقته تو کانال دکتر امینی هستم

بله یه تیکه هایی از کارتون می بینی بعد انتخاب می کنی و سفارش میدی البته مناسب سن بچه

همون مشاورش به من گفته اصلا کارتونهای زبان فارسی یا ترجمه شده نبینن

نی نی کارتون هم یه وقتایی تخفیف میزاره میصرفه خرید کنی 

Be nice😊

ببین واسه یاد گرفتن انگلیسیش مشاوره بهم گفت روزی ۲ ساعتو باید انگلیسی ببینه میترسم فارسی بب ...

خخخخخ نه بابا خوبه ربطی نداره، غیر برنامه کودک بزار فیلم‌ و غیره هم ببینه هوشش بالا تر میره

من خیلی وقته تو کانال دکتر امینی هستم بله یه تیکه هایی از کارتون می بینی بعد انتخاب می کنی و سفارش ...

آهان همشون هزینه دارن پس

من با همین رایگانه پیش میرم

ممنونم از راهنماییتون عزیزم خیلی کمک کردی ❤️

خخخخخ نه بابا خوبه ربطی نداره، غیر برنامه کودک بزار فیلم‌ و غیره هم ببینه هوشش بالا تر میره

حالا اتفاقا من شنیده بودم دیدن کارتون مغز بچه رو تنبل میکنه، نشنیدین شما؟ 

دوستان کارتونای خوب چیزی میشناسین معرفی کنین؟ 

عزیزم اگر گل دخترت در مورد کارتون های انگلیسی مقاومت میکنه ماجرای ناستیا براش بزار، درواقع باید چیزای انگلیسی بزاری که براش جالبه. (یعنی حتما نباید کارتون باشه) مثلا ماجرای ناستیا و پدرش. یا یه سبکی هست فقط دست طرف معلومه و داره با اسباب بازی ها بازی می کنه و انگلیسی صحبت می کنه... الان اسکرین شات می فرستم.

ماجرای ناستیا و و پدرش جالبه، همه ی بچه ها دوست دارن، من کارتون ها و این مجموعه رو زیرنویس فارسی و انگلیسی زدم براش، برای شاگردای خودم، توی آپارات هم گذاشتم. بعد که بچه ها جذب شدن، لا به لای اینها کارتونم بزار، انجام دادی خوشحال میشم نتیجه اش رو اینجا بهم بگی چی شد، دخترت مشتاق شد ببینه؟

بعضی کارتون ها و ماجرای ناستیارو زیرنویس معنی فارسی و انگلیسی زدم براش ولی اون دسته که اسباب بازی نشون میده رو نه، ولی همینجوری هم جالبه بچه ها نگاه می کنن خیلی.

https://www.aparat.com/v/YJ3tr?playlist=496622

کانال یوتیوب زدم. 4 تا کودک (خواهرزاده هام) دوزبانه کردم! 🙃😄😍 سوال داشتی بپرس
آهان همشون هزینه دارن پس من با همین رایگانه پیش میرم ممنونم از راهنماییتون عزیزم خیلی کمک کردی ...

در مورد هزینه ها هم، تمام این ویدئوها رو همه از یوتیوب دانلود میکنن، رایگان. اگه شما خودت می تونی از یوتیوب دانلود کن، یه چندتاشو من توی آپارات گذاشتم (با زیرنویس فارسی انگلیسی، به اسم جهان تیچ دات کام)

هاست سایتم رو تمدید نکردم امسال، انشالله تمدیدش کنم، از یوتیوب کلی دانلود کردم برای بچه هامون، لبتابم پره، همه رو قصد دارم رایگان بزارم توی سایت.

ولی گفتم بدونید که می تونید از یوتیوب رایگان دانلود کنید.  

کانال یوتیوب زدم. 4 تا کودک (خواهرزاده هام) دوزبانه کردم! 🙃😄😍 سوال داشتی بپرس