2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

56 بازدید | 9 پست

خواب دیدم دارم بچه خواهرمو به دنیا میارم با مامانم تو یه صحرایی بدون هیچی فقط ی خونه گلی که یه چشمه توش روون بود و ماهم مث یه قافله بودیم که اونجا اتراق کرده

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

یه مشکلی از خواهرت توسط شما و مادرت حل میشه که به ارامش میرسه و برکت به زندگی همتون میاد

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو چت چت جی بی تی اینو بزن تقریبا راهنماییت میگنه

حوصله وی پی ان زدن ندارمه😂

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

یه مشکلی از خواهرت توسط شما و مادرت حل میشه که به ارامش میرسه و برکت به زندگی همتون میاد

خدا از دهنت بشنوه🥺

حوصله وی پی ان زدن ندارمه😂

تعبیر خواب بیشتر نمادینه و به حالوهوای روحی، شرایط فعلی زندگی و احساساتت ربط داره، نه پیشبینی مستقیم آینده. با این نگاه، خوابت چند نماد قوی داره:

۱. به دنیا آوردن بچهِ خواهر معمولاً زایمان در خواب نشونهی شروع یک چیز تازه، رشد، یا بهثمر نشستن یک مسئولیت یا فکره. اینکه بچه، مالِ خواهرت بوده میتونه یعنی:

تو داری بهطور ناخودآگاه مسئولیت یا بار عاطفی یکی از نزدیکانت رو به دوش میکشی

یا نقش حمایتگر، فداکار یا میانجی توی خانوادهات پررنگ شده

گاهی هم یعنی نتیجهی کاری که دیگری شروع کرده، به دست تو کامل میشه

۲. حضور مادرت کنار تو مادر در خواب نماد امنیت، حمایت، ریشه و پناهه. این نشون میده که:

در یک دورهی حساس زندگی هستی

یا در ناخودآگاهت دنبال تکیهگاه، آرامش یا تأیید مادری

یا تصمیمی گرفتی که میخوای با وجدان و اصالت جلوش ببری

۳. صحرا و خلأ (هیچی نبودن) صحرا معمولاً نماد:

احساس تنهایی

بلاتکلیفی

یا شروع از صفره

ولی منفی نیست؛ بیشتر یعنی در شرایط سخت یا ساده، داری راه خودتو پیدا میکنی.

۴. خانهی گِلی خانهی گلی یعنی:

سادگی

اصالت

پناه موقتی ولی امن

نشون میده با امکانات کم هم میتونی خودتو جمعوجور کنی و ادامه بدی.

۵. چشمهی روان داخل خونه این یکی از قشنگترین نمادهاست 🌱

چشمه یعنی:

تعبیر خواب بیشتر نمادینه و به حالوهوای روحی، شرایط فعلی زندگی و احساساتت ربط داره، نه پیشبینی مستقیم ...

حیات

امید

احساسات زنده

رزق یا آرامش درونی

یعنی حتی وسط سختی و بیچیزی، درونت منبع زندگی و امید فعاله.

۶. قافله بودن قافله نشونهی:

مسیر زندگی

همراهی با دیگران

اینکه تنها نیستی، حتی اگه احساسش کنی

یعنی در یک مسیر جمعی یا خانوادگی هستی، نه جدا از بقیه.

---

جمعبندی تعبیر:

خوابت میگه تو در مرحلهای هستی که:

مسئولیت عاطفی یا اخلاقی مهمی رو به دوش گرفتی

شاید شرایط بیرونی ساده یا سخت باشه

ولی با حمایت خانواده (بهخصوص مادر)

و با منبع درونیِ امید و توان

داری چیزی نو و ارزشمند رو به دنیا میاری

حیاتامیداحساسات زندهرزق یا آرامش درونییعنی حتی وسط سختی و بیچیزی، درونت منبع زندگی و امید فعاله.۶. ق ...

مرسی عزیز دل❤