2777
2789
بله عزیزم موافقم  منظورم کلی هست ، همون دکتر رفتن هم  باید خودش تلاش کنه و بره هر راهی رو ...

افریت عزیزم 👌 دقیفا باید واسه خودمون دست به کار شیم 

و واسه تغییر ایجاد کردن های مثبت لجبازی نکنیم 

من واقعا لجبازی میکردم 

و نتیجش شده بود دور از جون همگی غرق شدن 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

بله باید اراده رو قوی کرد  یه استارت محکم اولش لازمه و بعد نصفه راه کم نیاری

بین انجام دادن یه کار مشخص واسه فرد عادی و فرد افسرده خیلی تفاوت وجود داره...

واسه فرد افسرده چندین برابر بیشتر اراده و انرژی می بره...

رویای من استقلال مالی و رسیدن به درآمده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افریت عزیزم 👌 دقیفا باید واسه خودمون دست به کار شیم  و واسه تغییر ایجاد کردن های مثبت لجبازی ...

🙏🏻🌹

دقیقا

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

ببخشید عزیزم حالت تهوع هم گرفتین بعد دارو ؟ کی از بین رفت این عوارض اولیه ؟  

من ی ماه اول داغون بودم خیلی بد بودم بعدش خوب شدم ؛ من اشتهام ۰ بود ؛ هیچی نمیتونستم بخورم 

آدم میخواد خوب بشه درمان بشه اما انگار یه زنجیر به دست و پای آدمه 

دستتو بده به خدا باور کن زنجیزا میشکنن 

شروع کن کسب اگاهی و اقدام 

اقدام گرا باش ببین دقیقا چه کار کنی اوضاع دزگزست شه مشورت بگیر مطالعه کن 

یه کتاب معرفی کردم تو تاپیک 

فقط یه جا نشین اصلا 

یه سبک زندگی خداپسندانه و پویا برای خودت بساز با حرکتای کوچولو شروع کن 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

بله باید اراده رو قوی کرد  یه استارت محکم اولش لازمه و بعد نصفه راه کم نیاری

افسردگی واقعا بخاطر اراده ی قوی داشتن خوب نمیشه همینطور که بخاطر اراده ی ضعیف دچارش نمیشن

افسردگی مثل یک تیر زهرآلوده که از پشت سر به افراد برخورد میکنه و هرچقدر دیرتر پادزهرش به بدن برسه مسموم تر و فلج تر میشه

اینجا نیمی از توصیه ها اصلا برای ادمی که واقعا افسردست جواب نمیده

افسردگی هزاران شکل داره

یکی دائم فکر میکنه بیماری لاعلاج داره

یکی تو جمع داره خوش میگذرونه یهو استرس میگیره اگه بعدش یه اتفاق بد بیوفته چی میشه

یکی عاشق خانوادشه یهو بی دلیل میشینه واسه مردنشون گریه میکنه

یکی فکر میکنه همه باهاش دشمنی دارن و هزاران مدل دیگه

فقط و فقط باید اول پادزهرش باشه بعدا تازه با همراهی اطرافیان میشه درمانش کرد و امیدوار بود دیگه برنگرده

چی بگم والا
خدا کنه واسه منم جواب بده . یه اشتباهی کردم تایمش رو انداختم شب ، الان از حالت تهوع‌خوابم‌نمیب ...

چیزی نیس یکی دوماه میخوری خوب میشی ی هفته اول اینجوریه بعد عادت میکنی . اگ دیدی حالت خراب میکنه ب دکتربگو داروش عوص میکن

بین انجام دادن یه کار مشخص واسه فرد عادی و فرد افسرده خیلی تفاوت وجود داره... واسه فرد افسرده چن ...

مثل ترک اعتیاد میمونه 

باید انگیزه به خودت بدی 

ولی قرآن، نماز اول وقت واقعا حس خوب میده ، پیاده روی تو جمع بودن ، الکی خندیدن که بعد مدتی عادت میشه و روحیه باز میکنه 

عوض کردن تغذیه که فوق العاده ماثره و خیلی کارهای دیگه

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

علائم افسردگی چیه؟

بی قراری

احساس پوچی و بی ارزشی

اضطراب و استرس

احساس ناراحتی درونی عمیق مخصوصا صبح ها

خستگی شدید بی دلیل 

کاهش تمرکز 

گریه های بی دلیل و بی اختیار

بی اشتهایی

ترجیح دادن تنهایی به در جمع بودن

لذت نبردن از کارهام حتی کارهای مورد علاقم 

پر خوابی 

اين ها علائمی هس که من دارم 

من سر یه جریانی سه ماه پیش قشنگ یهویی افسردگیم شروع شد رفتم دکتر بهم قرص داد و تا الانم خوب نشدم ... مثلا اونشب رفته بودیم مهمونی یکم دیر پاشدیم واقعا حوصلم رف و دوروز حالم بد بود ، یا اینکه دیروز رفتم خونه مامانم اینا داش قران مبخوند یک ساعت خونه مامانم اینا بیکار بودم دراز کشیدم کلا دیروزو حالم بد شد ،،،، اصلا نمیدونم چمه 

بی قراری اضطراب و استرس احساس ناراحتی درونی عمیق مخصوصا صبح ها خستگی شدید بی دلیل  کاهش تمر ...

من هیچوقت دلیلی برای بیدار شدن ندارم🙂🙂 و می بینم صبح شده کل وجودمو حس تنفر می گیره

رویای من استقلال مالی و رسیدن به درآمده