2777
2789

اون هفته شوهرم گفت پول بیاد. دستم مبل و فرش هامون رو عوض می‌کنیم خدا شاهد از اون روز ذوقش رو دارم دیروز بهش میگم خونه ای بریم ایوان مبل و فرش ببینیم میگه الان نه که بمونه واسه بعد عید که قسط هامون تموم شه من میترسم بعد عید خیلی گرون شه دیگه نتونیم کاری کنیم😭😭

من همونم که تا میدیدیش ذوق میکردی 💚حالا اما فاز غم میگیری💔💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم انشالله تااون موقع هم کلی مدل ها وجنس هارو تحقیق میکنید وبهترین وسایل ومیخریدواسه این چیزا ...

آخه میدونی چند ساله ازدواج کردیم همش درگیر خونه خریدن و ماشین خریدن و امسالم عوض کردن ماشین هیچ تغییری نتونستیم به خونمون بدیم خیلی دلم تغییر میخواد😢

دقيقاًااااااااااااا، همسرمنم چندماه همینجوری هی گفت چشم میریم، گفتم گرون میشه‌هاااا، گفت فداسرت، با5ماه تاخیر گرفت نزدیک عید که همه چیز گرونه، 120اومده بود روش،، آخرم گفت همیشه چه جدی چه شوخی حرفتو گوش ندادم ضرر کردم اینم نمونش😁

گاهی بگو شاید گفت باشه

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
نترس میخری ادم تصمیم ب خزید داشته باشه هروقت باشه می‌خره قیمت الانم با پارسال زمین تا زیرزمین فرق کر ...

ایشالله ولی دوست داشتم واسه عید وسایلم نو باشه ولی مثل اینکه قسمت نیست

آخه میدونی چند ساله ازدواج کردیم همش درگیر خونه خریدن و ماشین خریدن و امسالم عوض کردن ماشین هیچ تغیی ...

خداروشکر کن که درگیر این چیزای خوب بودید 😍

مشخصه شوهرت ازاین مردای بیخیال نیست پس صبر کن پله پله همه وسایل وعوض میکنه فقط نمیخواد فشار زیاد بهش بیاد قسط زیاد روان آدم وبهم میریزه 

اول وآخر خودتی وخدا تماااام
دقيقاًااااااااااااا، همسرمنم چندماه همینجوری هی گفت چشم میریم، گفتم گرون میشه‌هاااا، گفت فداسرت، با5 ...

گفتم میگه زن نمیبینی وضعمون رو به زور داریم به سر ماه میرسیم😂واقعا قسط هامون زیاده میترسم نتونیم بدیم من مقصر شم این وسط

گفتم میگه زن نمیبینی وضعمون رو به زور داریم به سر ماه میرسیم😂واقعا قسط هامون زیاده میترسم نتونیم بد ...

بگو نهههه،من الان تورم مبلو دکوری میبینم😄

ولی بی‌شوخی اگه شرایط مساعدنیست،کمی تحمل کن، اون که همه چی خریده برات اینم میخره ان‌شاءالله.. 

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
خداروشکر کن که درگیر این چیزای خوب بودید 😍مشخصه شوهرت ازاین مردای بیخیال نیست پس صبر کن پله پله همه ...

الان با خودم میگفتم عید یکی بیاد خونمون نمیگه اینا چند ساله چرا هیچی عوض نمیکنن؟ولی واقعا آدم هر چی میدوعه بازم کم میاره

بگو نهههه،من الان تورم مبلو دکوری میبینم😄ولی بی‌شوخی اگه شرایط مساعدنیست،کمی تحمل کن، اون که همه چی ...

آره امروز میگم فرشم داره از مغازه صدام میکنه میگه بیا منو ببر 😂😂میگه تقصیر خودمه خودم حرف انداختم دهنت😂😂

ایشالله ولی دوست داشتم واسه عید وسایلم نو باشه ولی مثل اینکه قسمت نیست

اگه قسمتت باشه میخری انشالله ک باشه اگرم نبود اصلا ناراحتی نکن صدرصد خیری توش بوده جونت سلامت باشه .  من پارسال میخواستم تی وی عوض کنم رفتیم ک فقط تی وی بخریم یهو نزدیک 600 میلیون دادیم ساید و لباسشویی و جاروبرقی و تی وی خریدیم پول واسه ظرفشویی نموند چون خارجی بود قسطی نمیدادن ب ظرفشویی نرسید گفتم یکی دوماه بعد ولی هنوز عوضش نکردم حتمن قسمتش نیس دیگه با این حرف خودمو راضی میکنم خخخ

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه