2777
2789

ببین فکر میکنی باید از جمع دور باشی در حالی که اینطور نیست باید اتفاقا تو جمع باشی . سعی کن ی کاری دست بگیری و اون کارو حتما تااخرش انجام بده واست مث ی شمشیر دو لبه اس اگه تا اخر نجامش بدی کلی انرژی میگیری ولی اگه انجامش ندی احساس ناتوانی میکنی و حالت بدتر میشه. موزیک شاد و لباس بارنگ شاد بپوش . فیلم خنده دار ببین. کتاب ۴ اثر رو حتما بخون. کتاب اثر مرکب رو هم همینطور

اسی اول خدا و نزدیکی قلب باخدا 

حالا باور ها رو ناخوداگاه رو باید سر و سامون بدیم 

بهش میگن روش شناخت درمانی خیلی موثره ولی نیاز به تلاش و مراقبت مستمر داره 

کتاب  غلبه بر اضطراب از دیوید برنز  رو‌حتما به همه پیشنهاد میکنم به سرط انجام تکالیف و نمودار هاش و... خیلی عالیه 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه اصلا ولی بادارو زودخوب میش ادم. منم چن سال داشتم بدترشدم اخر داروی اعصاب وافسردگی مصرف کردم ی ...

خدا کنه واسه منم جواب بده . یه اشتباهی کردم تایمش رو انداختم شب ، الان از حالت تهوع‌خوابم‌نمیبره 

ینی یه روزی همه چی درست میشه؟ 

دارو ها خب عوارض دارن فامیل ما برا افسردگیش دارو میخوره چند سالی هس میره پیش روان پزشک همش خوابه چا ...

منم دارو میخورم خداروشکر ن خوابم همش و ن چاق شدم ؛ حال روحیم عالی شده البته من مشکلم پانیک بود 

اره دست خود ادمه بخش اعظمیش  ولی گاهی خب شرایط متاسفانه از دست ادمیزاد در میره ... و باید از ر ...

بله عزیزم موافقم 

منظورم کلی هست ، همون دکتر رفتن هم  باید خودش تلاش کنه و بره هر راهی رو که ماثره بره

بعضی بخاطر افسردگی شدید حاضر نیستن هیچ قدمی برای درمان بردارن

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

آدم میخواد خوب بشه درمان بشه اما انگار یه زنجیر به دست و پای آدمه 

بله باید اراده رو قوی کرد 

یه استارت محکم اولش لازمه و بعد نصفه راه کم نیاری

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

منم دارو میخورم خداروشکر ن خوابم همش و ن چاق شدم ؛ حال روحیم عالی شده البته من مشکلم پانیک بود 

ببخشید عزیزم حالت تهوع هم گرفتین بعد دارو ؟ کی از بین رفت این عوارض اولیه ؟ 

ینی یه روزی همه چی درست میشه؟ 

دیگه اونش به خودتون ربط داره  اینکه سواد شعر کلاسیک داشته باشید یا نه....  این که از چه ...

توروخدا نگو اینو ؛ خوندن قرآن آرامش میده کلا بحثش جداست ؛ ولی شعر و نمیدونم چطور درک کنم ؛ منم افسردگی و حمله پانیک داشتم کارایی ک ازش لذت میبردم و انجام میدادم اما بعد چند دقیقه افسردگی عین پوتک میخورد تو سرم ؛ افسردگی حتما باید دارو درمانی بشه چون مربوط ب هورمونای مغز هست افسردگی 

ببین فکر میکنی باید از جمع دور باشی در حالی که اینطور نیست باید اتفاقا تو جمع باشی . سعی کن ی کاری د ...

جمله اولتون ۱۰۰ درصد حقه....

من یه روز بخوام برم بیرون یا مهمونی ذهنم نمیذاره و خیلی تنبل میشم براش میگم حتما دوس ندارم به بقیه هم میگم نمیام..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنسل میکنم  

اما شده دوستام یا خواهرم میان از دم در می برن منو ..‌‌واون موقع می فهمم چقدر نیاز داشتم به جمع و‌ چقدر حالم عالی شد 

رویای من استقلال مالی و رسیدن به درآمده

افسردگی مث سرماخوردگیه. سرماخوردگی جزئی با گرم نگه داشتن بدن و یه سوپ خونگی و دوتا دمنوش خوب میشه.  اما سرماخوردگی شدید درکنار این چیزا نیاز به داروهای چرک خشک کن و مسکن هم داره. 

افسردگب اگر جزئی باشه با مراقبت های شخصی خوب میشی. مثلا آدما و عادات و موقعیت های آزار دهنده و سمی زو دور بنداز خوب میشی. اما اگر خیلی حاد بشه در کنار همه اینا دارو هم میخواد

کاش ی روزی بفهمم چرا انقد از درمان روح و مصرف دارو برای روحتون فرار میکنین 🤨

خودم به شخصه چون میترسم به دارو وابسته بشم و دائم بخوابم

بوده تو خانوادم 

کاربر قدیمی ام  کاربری شیشم   .دعام کنید منم مادر بشم ....