2777
2789
چرا

ازکدومش بگم عزیزم،باکسی که عقد بودم اخلاقای بچه‌گانه زیاد داشت،مسئولیت پذیرنبود،دوستم نداشت،اختلال شخصیتی داشت 

ولی کسی که قراربود نامزدکنیم دوستم داشت،دوستش داشتم آدم خوبی بود اخلاقامون بهم میخورد ولی شب بله برون بحث و دعوا شد پاشدن رفتن🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازکدومش بگم عزیزم،باکسی که عقد بودم اخلاقای بچه‌گانه زیاد داشت،مسئولیت پذیرنبود،دوستم نداشت،اختلال ش ...

اگه دوست داشته باشه نمیره،مورد داشتیم دقیقا عین تو چند روز پیش جشن نامزدیشون بود غصه نخور

خدای من میدونم بهترینارو واسم کنار گذاشتی...میدونم تویی که درِ گوشم  آروم میگی خوشبختی حق توعه...🙂🙃❤
ازکدومش بگم عزیزم،باکسی که عقد بودم اخلاقای بچه‌گانه زیاد داشت،مسئولیت پذیرنبود،دوستم نداشت،اختلال ش ...

همون شبو گفتم 😥 شاید صلاحت نبوده عزیز دلم ان شاءالله بعدیا😁

اگه دوست داشته باشه نمیره،مورد داشتیم دقیقا عین تو چند روز پیش جشن نامزدیشون بود غصه نخور

ماکلا یک ماه باهم بودیم،یعنی همون دوران خواستگاری و آشنایی تو اون مدت علاقه زیادی به وجو نمیاد که بگم برمیگزده ولی شرایطش خیلییی به من میخورد اخلاقاش رو دوست داشتم 

الان هم خیلی ناراحت وافسرده وخستم😭نه سرکلاسام حاضرمیشم نه درس میخونم 

دلم میخواد ازهمه چی لفت بدم 

سخته یه اتفاق رو دوبارتجربه کنی

ببخشید یه سوال؟ شما که اسم نامزدتون از شناسنامه حذف شده در مرحله جدایی شما رو میبرن پزشک قانونی بر ...

میفرستن پزشکی قانونی اگه دختر باشی که اسمش حذف میشه 

اگه دختر نباشی اسمش حذف نمیشه مگر ازدواج دومم کنی که با شوهر دوممت بری ثبت احوال اسم شوهر سابقت حذف میشه

ماکلا یک ماه باهم بودیم،یعنی همون دوران خواستگاری و آشنایی تو اون مدت علاقه زیادی به وجو نمیاد که بگ ...

درکت میکنم کاملا،من به یچیزی با تمام وجود اعتقاد دارم،ادمی که واقعا مال زندگی توعه یجایی که فکرشو نمیکنی پیدات میکنه،به زندگیت برس،منم یوقتا از شرایطم خسته میشم ولی خب قرار نیست همش یجور باشه🙂

خدای من میدونم بهترینارو واسم کنار گذاشتی...میدونم تویی که درِ گوشم  آروم میگی خوشبختی حق توعه...🙂🙃❤
میفرستن پزشکی قانونی اگه دختر باشی که اسمش حذف میشه  اگه دختر نباشی اسمش حذف نمیشه مگر ازدواج ...

یکی رو میشناسم که وقتی همسرش تایید کرد جلوی قاضی،قاضی دیگه نامه نداد و یه راست اسمشون از شناسنامه هم حذف شد،یکی از کاربرا گفت گاهی اوقات نمیفرستن پزشک قانونی

من فکر میکنم دیگه نمیتونم کسیو دوست داشته باشم 😭

منم همین حسو داشتم واقعا برام سخت بود حس تنهایی میکردم بعد یه مدت با یکی دوست شدم در حد صحبت فقط که بتونم طرف قبلیمو فراموش کنم 

بعد یه مدتم از سرلج با همون رلم به شوهرم جواب مثبت دادم الان از زندگیم راضیم 

توهم خودتو سرگرم کن دنیا که به اخر نرسیده منم فک نمیکردم دوباره بتونم عاشق بشم ولی دیدم ن عاشق شدم بی نهایت 

امیداورم واسه توهم یکی پیدا بشه که لیاقتتو داشته باشه 

یکی رو میشناسم که وقتی همسرش تایید کرد جلوی قاضی،قاضی دیگه نامه نداد و یه راست اسمشون از شناسنامه هم ...

اون مال چند سال پیش بوده الان قانون عوض شده 

من پارسال جداشدم میخاستم نرم پزشکی قانونی گفتن اجباریه باید بری واسه معاینه