2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اون انسان نبود ،حیوان بود ،تازه زنش باردارم بود داشت بچه دارم میشد،،چقدر این مرد چندش بود حیف ...

من ک نمیدونستم از دیروز ک فهمیدم دنیا خراب شده رو سرم

حتی چاقو خریدم جفتمونو بکشم دیگه آنقدر جیغ زدم و گریه کردم خسته شدم

منم بهم زدم ولی خب سختم نبود اصلا،خیلی تلاش کردم بهمش بزنم بعدش حس پیروزی بهم دست داد😂😂😂

خدای من میدونم بهترینارو واسم کنار گذاشتی...میدونم تویی که درِ گوشم  آروم میگی خوشبختی حق توعه...🙂🙃❤
میگه این چندماه زنش نبوده کلا حتی اثبات هم میخاست بکنه گویا بعد رفتنش با من آشنا شده و بعد فهمیده ح ...

بالاخره رابطه جنسی داشته اون‌زن باردار شده دیگه حس داشته بهش !!! باور نکن یه روده راست توی شکم‌این‌مردها نیست .

من مشابه شما یه دوست توی هیت داشتیم خبر رسید که شوهرش دوسش نداره و یکی دیگه رو میخاد که هنوز بعد از عروسی هم‌پسره با نفر قبلی توی رابطه و عاشقی هست . الان زن خوده‌پسره بچه‌دومش هم‌بارداره و زندگی عالی دارن و اون دختر قبلی رو که‌ادعا داشت عاشقش بوده ول‌کرده

من ک نمیدونستم از دیروز ک فهمیدم دنیا خراب شده رو سرم حتی چاقو خریدم جفتمونو بکشم دیگه آنقدر جیغ زد ...

ول کن عزیزم به خاطر اون عوضی ،،چرا خودتو حرص میدی

حق داری ناراحت باشی،،سعی کن بزاری تو یه تجربه

زندگیت میتونست بدتر از این پیش بری،،مراقب خودت باش

میگه این چندماه زنش نبوده کلا حتی اثبات هم میخاست بکنه گویا بعد رفتنش با من آشنا شده و بعد فهمیده ح ...

همشون ازین دروغا زیاد میگن وگرنه زن و بچشون براشون ارجحن

از رو هوس میرن سمت کسی دیگ

مطمین باش حاضر نیست بخاطر شما اونا و از دست بده

پناهم باش...
دوست بودیم ۸ ماه متاهل و بچه دار از آب دراومد جداشدم البته هنوز پیگیره  درد بدیه

خیلیییی حس بدیه خیلیییی .. حتما قول ازدواج و عروسی مجلل و بچه و همه چی هم بهت میداد،نه؟😬

امضات قشنگیه⁦

مرسی عزیزم.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//