چقد اون آدم فاسده . واقعا نباید ناراحت باشی که از یه آدم فاسد فاصلهگرفتی وقتی به زن و بچه خودش خیا ...
ناراحتیم از اینه انقدرررر تو این چندماه خوب بود ک این اتفاق باورنکردنی بود و دلم میسوزه اگه بد بود می رنجوندم آنقدر اذیت نمیشدم ب قول خودش ازدواجش بدون عشق بوده و واسه از دست ندادنم نگفته
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کدوم شهر هستی! من ۱۵ ساله عقدم رو بهم زدم الان داره ۳۴ سالممیشه اصن خاستگار ندارم . ما قشر مذهبی هس ...
من آذربایجان شرقی ام ما هم مذهبی هستیم نسبتا اره همشون میدونن که میان آگاهی دارن از قبل خودشون بیشترم ما ازدواج فامیلی میکنیم بیشترم فامیل هستن اما غریبه هم هست کساییم که نمیدونن مثلا میگم طلاق گرفتم میگن خب چه عیبی داره عیب که نیست
خودش میگه من تو این چندماه بهت بد نکردم نگو نامرد فقط واسه نگه داشتنت نگفتم الانم میگه تا آخرش هست ...
وای خیلی اوضاع خیطه !!! چطور با همسرش س ک س داره و تا آخر میخاد با تو بمونه ! دختر نجات پیدا کردی که بهم خورده اصن تصورش واست سخت نیست که پیش یهنفر شبها بخابه و بگه نمیخامش؟!