2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید یه سوال؟ شما که اسم نامزدتون از شناسنامه حذف شده در مرحله جدایی شما رو میبرن پزشک قانونی بر ...

وا اینا چیه داری میگی ازدواج سفید یعنی یا صیغه بودن یا اصلا اونم نبودن بدون عقد محضری بوده دگرنه به این راحتی پاک نمیشه اسم طرف شرایط داره

ببین رابطه یه چیز شخصیه ،کسی نمیپرسه شما رابطه داشتی یا نه! به هر حال اسمشون وارد شناسنامه هم شده&n ...

من در مورد عقد و عروسی‌گفتم . ما توی عقد میدونیم که رابطه نداریم و عروسی بشه طرف زن‌میشه و اینا . بله اسمشون توی شناسنامه ها میره

چه‌جالب من‌تهران هستم مرکز آزادی و روشن فکری اصن واسم‌کسی نمیاد😐😬

والا اسم ما ترک ها و شهرهامون بد در اومده اتفاقا خیلیم روشن فکریم اما اینم بهت بگم شاید قسمتت یکی هست که کسی نمیاد واست 

وای خیلی اوضاع خیطه !!! چطور با همسرش س ک س داره و تا آخر میخاد با تو بمونه ! دختر نجات پیدا کردی که ...

میگه این چندماه زنش نبوده کلا حتی اثبات هم میخاست بکنه

گویا بعد رفتنش با من آشنا شده و بعد فهمیده حاملست

والا اسم ما ترک ها و شهرهامون بد در اومده اتفاقا خیلیم روشن فکریم اما اینم بهت بگم شاید قسمتت یکی هس ...

دیگه ۳۴ سالمه . والا اصن خاستگار ندارم مجبورم آخرش با یکی که دوسش ندارم برم که نمونم توی خونه. 

تقریبا ۸ ماه دوست بودیم الان ک بچش ب دنیا اومده گفت البته خودش نگفت از جای دیگه فهمیدم امروز خودش ...

عزیزم اون انسان نبود ،حیوان بود ،تازه زنش باردارم بود داشت

بچه دارم میشد،،چقدر این مرد چندش بود حیفه واره مرد و

پدر،،خودت حالت بد نیست با همچین ادمی دوست بودی

خدارو شکر کن باز فهمیدی

برو خدا رو شکر کن تو نامزدی جدا شدی من ۲۱ سالم بود طلاق گرفتم عاشق همسرم نبودم اما وابسته اش بود ۶ ماه خیلی بهم سخت گذشت خیلی خیلی سخت گذشت تا بتونم از اون جو بیام بیرون الان یادم میاد به خودم می گم چه جور دوام آوردی ۴ سال هم کنار هم زندگی کردیم بعضی وقتا یکی تاپیک می زنه از ناهار اولی که با همسرتون خوردین تعریف کنین و حس و حالش رو بگین تو دلم می گم کدوم ناهار؟؟اونی که با همسر سابقم خوردم یا اونی که با همسر فعلیم خوردم دست خودمم نیست با این که اصلاً بهش فکر نمی کنم اما بعضی حرفا و بعضی نشانه ها ما رو به گذشته می برن.

زندگی همینه غرق شدن بین دردا و گاه گاهی دل خوش شدنای کوتاه مدت به خاطر همینه میگن این دنیا آرامشش موندنی نیست اصل و ذات ما متعلق به این جا نیست آرامش مطلق این جا وجود نداره.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//