2777
2789
منم شناسنامه ام سفید هست من 3ماه هست جداشدم اما خاستگار خیلی زیاد دارم 

ببخشید یه سوال؟

شما که اسم نامزدتون از شناسنامه حذف شده

در مرحله جدایی شما رو میبرن پزشک قانونی برای معاینه؟

یا فقط اگه آقا تایید کنه دیگه نیاز به پزشک قانونی نیست؟

چقد اون آدم فاسده . واقعا نباید ناراحت باشی که از یه آدم‌ فاسد فاصله‌گرفتی وقتی به زن و بچه خودش خیا ...

ناراحتیم از اینه انقدرررر تو این چندماه خوب بود ک این اتفاق باورنکردنی بود و دلم میسوزه اگه بد بود می رنجوندم آنقدر اذیت نمیشدم ب قول خودش ازدواجش بدون عشق بوده و واسه از دست ندادنم نگفته

خیلی بهم نزدیک بودیم خیلی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحتیم از اینه انقدرررر تو این چندماه خوب بود ک این اتفاق باورنکردنی بود و دلم میسوزه اگه بد بود م ...

اون خوب بودنش هم فیلمش بوده باور نکن تجربه دارم که‌ میگم . به بچش نباید خیانت کنه که ! باید بترسی که از توام خسته بشه بهت خیانت میکنه 

کدوم شهر هستی! من ۱۵ ساله عقدم رو بهم زدم الان داره ۳۴ سالم‌میشه اصن خاستگار ندارم . ما قشر مذهبی هس ...

من آذربایجان شرقی ام ما هم مذهبی هستیم نسبتا اره همشون می‌دونن که میان آگاهی دارن از قبل خودشون بیشترم ما ازدواج فامیلی میکنیم بیشترم فامیل هستن اما غریبه هم هست کساییم که نمی‌دونن مثلا میگم طلاق گرفتم میگن خب چه عیبی داره عیب که نیست

🥺منم عقدم چندروزه با شوهرم بحث داریم میگه توافقی جداشیم میشه دعا کنید درست شه زندگیمون🙏🏻😔

بگو چرا توافقی تا قرون آخر حقو حقوقمو ازت میگیرم بعد میرم سراغ زندگی جدیدم با پول بترسونش برا خیلیا جواب داده دخترداییم با همین سرمهریه برگشت خونش

عقد که دوشیزه هستن خوب عروسی که دیگه طرف دختر نیست! من خودم عقد بودم اما رابطه نداشتم

ببین رابطه یه چیز شخصیه ،کسی نمیپرسه شما رابطه داشتی یا نه!

به هر حال اسمشون وارد شناسنامه هم شده  ،وقتی بخان خطابشون کنن میگن فلانی شوهر فلانیه، یا چمیدونم فلانی زن فرانسه! نمیگن نامزدشه😐

خودش میگه من تو این چندماه بهت بد نکردم نگو نامرد فقط واسه نگه داشتنت نگفتم الانم میگه تا آخرش هست ...

وای خیلی اوضاع خیطه !!! چطور با همسرش س ک س داره و تا آخر میخاد با تو بمونه ! دختر نجات پیدا کردی که بهم خورده اصن تصورش واست سخت نیست که پیش یه‌نفر شبها بخابه و بگه نمیخامش؟!

ببخشید یه سوال؟ شما که اسم نامزدتون از شناسنامه حذف شده در مرحله جدایی شما رو میبرن پزشک قانونی بر ...

هم از خودم پرسیدن هم از آقا پزشک قانونی هم رفتم بستگی به شعبه دادگاه داره معاینه پزشک قانونی بعضی شعبه ها قاضی نمیفرسته فقط آقا تایید میکنه