2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من:

سلام یادم رفت برنامه فردا برات بنویسم لازمه ؟🫠احتمالا دوره نرم اگه خواستم برم بهت میگم 

شبت بخیر ❤️

اون:

سلام نه عزیزم خودت و اذیت نکن خسته میشی عزیزم اگه چیزی نیاز داری برای رفتن یا نیازداشتی من‌ در خدمتم

من:

ممنونم فعلا خونه بابام و من و تو هم نسبتی نداریم این مدت هم خیلی بهت زحمت دادم چون قسم خوردی وگرنه همچین دختری نیستم و راَضی نیستم اگه حرفی زدم ناراحت شدی شرمنده خوب بخوابی😇

اون:

شبت بخیر عزیزم❤️

من:سلام یادم رفت برنامه فردا برات بنویسم لازمه ؟🫠احتمالا دوره نرم اگه خواستم برم بهت میگم شبت بخیر ...

چه دلیلی داره برنامه اتو به طرف بگی

یکم یادبگیز مرموز ومبهم باشی

اینجوری انقد شفافید ک ولتون میکنن

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
من:سلام یادم رفت برنامه فردا برات بنویسم لازمه ؟🫠احتمالا دوره نرم اگه خواستم برم بهت میگم شبت بخیر ...

چندسالتونه شماها

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
اون خودش هم همینه آب میخوره میگه بعد ممکنه لو بره ناراحت بشه چون حساس

ن ناراحت بشه تانپرسیده لزومی نیست بگی

اول ببین طرف هنوز رغبت داره بیاد جلو 

سعی کن همیشه کوتاه جواب بدی بهش 

چندوقته باهم درارتباطین