2777
2789
عنوان

چند تا سوال بپرسم؟

213 بازدید | 11 پست

سلام دوستان. شما جواب این سوالا رو میدونین؟

اگه خدای نکرده یه بچه نابینا توی فامیلتون به دنیا بیاد، چه کار می کنین؟ براش دلسوزی میکنین یا به مادرش راه نشون میدین؟

بچه ها شما میدونستین افراد نابینا خودشون راحت میتونن با گوشی هوشمند کار کنن؟ میتونن پیام بدن، اسنپ یگیرن، کتاب بخونن و...؟

میدونستین نابیناها راحت میتونن با کامپیوتر کار کنن؟ برن تو سایتای مختلف از جمله همین نی نی سایت؟ میتونن برن از فروشگاهای اینترنتی خرید کنن؟ میتونن بلیط رزرو کنن؟ میتونن ایمیل بدن و...

راجع به کدومش بیشتر میدونین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حالا نداشتیم خدارو شکر ولی به نظرم سخت بتونن

بله البته که سخته. اما یه راههایی هست که میشه آسونش کرد. اولین واکنش مادرها، ناراحتی شدیده. بعد از باور کردن این قضیه خودداری میکنن و اصرار دارن که بچشون هیچ طوریش نیست. توی مرحله بعد، همه وقت و پول و اعصابشون رو میذارن رو اینکه شفاشو بگیرن یا درمانش کنن. که این مرحله خیلیم طولانی و اغلب بی نتیجه هست. بعد که دیدن راهی نیست، میرن به سمت ناامیدی و رفتارهای ترحم آمیز نسبت به بچه انجام میدن. نمیذارن هیچ کاری بکنه که آسیب نبینه. حتی شخصی ترین کارهاش. 

البته خوشبختانه امروز خیلی آگاهیها بالاتر رفته.

حالا کاری که امثال ما به عنوان دوست یا فامیل یا اطرافیانشون میتونیم بکنیم چیه؟ این که به جای دلسوزی و ترحم، بهشون بگیم که برای کمک به بچشون باید قوی باشن و کمکش کنن که با همین شرایط، بتونه خودش زندگی کنه. نمونه های موفق رو بشناسیم و بهشون معرفی کنیم و  سعی کنیم جاهایی رو بهشون معرفی کنیم که به اونها و بچشون آموزش بدن. 

موسسه ای که من توش کار میکنم کارش دقیقا همینه یعنی آموزش نابینایان و خانواده هاشون و کاملا هم رایگان و تخصصی و دلسوزانه.

اگه کسی رو میشناسین که تو این شرایطه حتما بهش بگین با این شماره روزهای شنبه ساعت 5 تا 8 عصر تماس بگیره. 09178328259

راجع همشون. نابینا بودن به نظر من خودش یه سکوی پرش به موفقیته خیلی نابینا دیدم هنرمند تر و تونا تر ...

خیلی خوبه که اطلاعاتتون انقدر زیاده. البته بعضیا به اشتباه معتقدن هوش نابینایان بیشتره اما اشتباه میکنن. اونها چون یک حس رو ندارن، خواه ناخواه تمرکزشون روی حواس دیگه مثل شنوایی یا لامسه بیشتر میشه و بنابرین اطلاعات بیشتری رو از طریق این حواس، نسبت به افراد بینا دریافت میکنن. 

نکته دیگشم اینه که نابیناها هم مثل بقیه اقشار جامعه، داخل خودشون افراد فوق العاده پرتلاش دارن و افراد ضعیف و خمود هم دارن.

خیلی خوب میشه اگه ما همه جوره از نابیناهای هنرمندی که میگین حمایت کنیم مثلا ازشون کالاهاشون رو بخریم. چون متأسفانه کالاهایی که تولید میکنن علیرغم اینکه کیفیت خیلی خوبی هم داره، خریداری نمیشه یا اگر هم میشه یکی دوتا از روی ترحم. مثلا بسیاری از نابینایان و کم بینایان توی بافت لباس نوزاد یا پارچه های نخی و حوله ای استادن. بافندگی با ماشین بافتنی یا دستگاههای شالبافی، یکی از شغلای مهم نابینایان و کم بینایان هست. چه خوبه که اگه از این اجناس لازم داریم، به این افراد سفارش بدیم. 

من خودم خیلی از این افراد رو میشناسم که کارای عالی هم تحویل میدن. 

دوستم نابیناست اهل زنجانه نادرش یک جوری تربیتش کرد که خودش کارای خودشو میکنه کار خونه انجام میده از ...

بله واقعا. نمونه های خیلی زیادی رو هم من خودم دیدم. از شیراز، اصفهان، تهران، مشهد، اهواز، سیستان و.... همه جا آدمهای نابینای موفقی هستن که دلیل موفقیتشون، نابینایی نیست، تلاش و تسلیم نشدنه. هر چی میتونیم باید به مادرایی که فرزند نابینا گیرشون میاد، نابیناهای موفقو معرفی کنیم که دلشون گرم بشه.