2777
2789
عنوان

خانومها ی لحظه میان. بچه نیاد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 96 پست
ححح خدایی از خانومه میترسم

عزیزم ترس نداره که اخرش یه مشاجرست دیگه ، چون توی این شرایط بودم میفهممت و میدونم چقدر حس بدی داره و غیر قابل تحمله پس باید یه اقدامی بکنید حالا یا ازجانب خودتون یا مدیریت ساختمون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر روز ن هفته دویا سه روز روم نمیشه چیزی بگم

قشنگ بهش بگو .بگو ببخشید صداتون بعضی وقتا قشنگ میاد توخونه ی ما. ماهم همسایمون با اون یکی همسایه صداشون میرفت موقعه ی رابطه زن همسایمون بهش گفته بود ببخشید صداتون میاد . بعدم اپارتمانا همه دیوارا نازک قشنگ صدا میره دیگه همه میدونن

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

اهنگ میشه اما از خانومه میترسم چیزی بگم روز اولی سلام کردم ج نداد 

وای یعنی اینقدر بی حیاس صداش یه مرد نامرد بفهمه عین خیالش نباشه چقدر زشت

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

نگو که دوسال با تمام وجود اینو لمس کردم خیلی سخته واسه ما مستاجر واحد روبه رو بود و مجرد خانمای خراب ...

واقعا خیلی سخته ماهم تازه امده کو تا بریم از این خونه خراب رفته مهمان بیاد ابروبرام نمیمونه

خب همون نامه بنویس بنداز جلو درشون. نمیخواد خودت بگی وقتی زنه اینقدر بی شخصیته یه جواب سلامم نداده

ن خواهر بچه ندارم اما چون توروز مهمان چیزی بیاد ک ابرو برام نمیمونه شوهرمم همش گوش میده😩

خب شوهرت بگو گوش نده زشته. واقعا چقدر اون خانم گناه میکنن صداشون نامحرم میشنوه. یا رک برو بگو .بدرک هرچی میخواد بشه. بگو ببخشید خانم این دیوار ها نازکه صدای شما قشنگ میاد یکم ملاحضه کنید .اگه حالیش نشد بگو صدای رابطتون قشنک میاد