2777
2789
عنوان

خانومها ی لحظه میان. بچه نیاد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 96 پست
عزیزم ترس نداره که اخرش یه مشاجرست دیگه ، چون توی این شرایط بودم میفهممت و میدونم چقدر حس بدی داره و ...

ب شوهرم گفتم میگ ولش بابا

انا خوب اون ک توروز توخونه نیس 

ی دفعه مهمان داشتم صددفعه صلوات فرستادم اون روز برنامه نداشته باشن

خب شوهرت بگو گوش نده زشته. واقعا چقدر اون خانم گناه میکنن صداشون نامحرم میشنوه. یا رک برو بگو .بدرک ...

صداشون انقدر قشنگ میاد لازمم نیس گوش وایسی نمیدونی این دیوارهای لعنتی رو باچی ساختن 

از خانومه میترسم 

مترسم بگم ابرو ریزی کنه ابرو منم ببره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روز اولی سلام کردم جواب سلامم نداد از خانومه ک میترسم بگم

نمیخواد پس کسی فضولی کنه تو زندگیش همون نامه بنداز ولی اگه مستاجر هستید خونتون جا به جا کنید 

ما همسایه مون یه دختره شوهر دار بود ولی الکی گفته بود مجردم هر دفعه یکی میومد خونش اخرش معلوم شد میخواد طلاق بگیره صاحب خونش هم می‌ترسید بیرونش کنه میگفت س.پاهی هستن کله گندن کاری میکنن باهام اخرش با دعوا و جنجال رفت ولی ما مستأجر نبودیم اگه نه خودمون میرفتیم

همون نامه بنداز .بهترین کاره. چقدر زشت دیگه ادم تازه عروس نیس که داداینا راه بندازه زشته. 

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

واقعا راست میگه صدای قلیون همسایه بالایی ما هم میاد

چرت میگفت چون‌ما قیلیون نداریم

کاربری قبلم واسه ۹۷ بود رمزشویادم نیس🤕تیکر بارداری نیست،اگر شعور نداری ریپلای نزن☺️
هر روز ن هفته دویا سه بار از این میترسم خونمون مهمان بیاد ابرو برام نمونه

وای خیلی ضایعه میشه

مثل رادیو صدا داره ولی تجسم تصویر سازی با خود طرفه🤣🤣

کاربری قبلم واسه ۹۷ بود رمزشویادم نیس🤕تیکر بارداری نیست،اگر شعور نداری ریپلای نزن☺️