2777
2789
عنوان

خانومها ی لحظه میان. بچه نیاد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 96 پست

چرا گوش میکرد شوهرتون؟😂😐، یه لحظه تصورش کردم در حال گوش دادن. 

منم اعصابم خورد میشه،حتما تذکر بدین شاید خودشون نمیدونن

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه قبلی ما هم اینجور بود،طبقه پایینیمون صداشون میومد قشنگ!خانومه که یجوری داد و هوار میکرد که ببخشید ببخشید انگار داشت بهش تجاوز میشد!دیگه مجبوری شوهرم رفت به مدیر ساختمون که یه آقای خیلی محترمی بود و همه قبولش داشتن و احترامشو داشتن گفت،اونم گویا رفته بود سربسته به آقاهه گفته بود،اما همچنان افاقه نکرد،کمتر شد اما بازم صداشون میومد امایواشتر🙄

خونشونه خب عزیزم مشکل از سازنده خونس ک وسایل ساخت و ساز دزدی کرده چهاردیواری اختیاری  میخ ...

یسریا صدای اخ و اوحشون بلند واقعا دلیلم نداره انقدر فریاد بکشن ک

برای نابودی اسرائیل پدسگ صلوات بفرست🤲

پس نامه بندارم  یکم از خانومه میترسم

نه بنظر من نامه مسخره اس بی فرهنگیه بیشتر لج میکنه

به مدیر ساختمون بگو اون بهشون بگه که همسایه ها ناراضی آن تو ساختمون بچه هست بچه ها میشنون

یعنی مگ چقدر داد و هوار میکنه🤕🤕🤕🤕

دسته بیل ک نیس یه تیکه گوشته

بعدم هروز😐

اخه هروزززززززززززز مگ چخبرههههههههه از قحطی در رفتن مگ

کاربری قبلم واسه ۹۷ بود رمزشویادم نیس🤕تیکر بارداری نیست،اگر شعور نداری ریپلای نزن☺️

نگو که دوسال با تمام وجود اینو لمس کردم خیلی سخته واسه ما مستاجر واحد روبه رو بود و مجرد خانمای خراب میاورد از توی راهرو صداها و حرفای زنندشون شروع میشد تا داخل خونه توی پذیرایی شروع میکرد جیغ و... وحشتناک بلند این زنا حیا نمیفهمن این پسر هم انقدر عوضی بود یروز درمیون یا گاهی روزی دوبار ادم میاورد