2777
2789
عنوان

دردسر پاپ اسمیر

6013 بازدید | 29 پست

سلام بچه‌ها

من سه ماه پیش ازمایش پاپ اسمیر دادم ولی داخلش تست hpv توصیه شده بود. چند روز بعد اون تست رو دادم که شبیه پاپ اسمیر بود. تا امروز هنوز دل درد دارم به خاطر اون دو تست. چند ساعت پیش از ازمایشگاه زنگ زدن که نمونه کافی نیست بیا دوباره ازت بگیریم🙃

من الان عوارض اون دوتا تست رو دارم. واقعا دیگه نمیتونم

چطور میشه تو سه ماه سه تا پاپ اسمیر داد؟

چیکار کنم به نظرتون؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد نداره😐

من سالی یک بار میدم

از ۲۲سالگی تا الان

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
بله سالی یک بار درد نداره ولی ماهی یک بار درد داره. چون مقداری رحم ملتهب میشه بعدش

شاید زخمیت کردن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
چه جوریه پاپ اسمیر میشه یه توضیح بدی 

چیز خاصی نیست یه وسیله وارد رحم میشه یه مقدار از ترشحان دهانه رحم رو برمیداره و زود تموم میشه. دردش قابل تحمله. ولی فکر کنم بین دو پاپ اسمیر باید حداقل دو ماه فاصله بیفته