2777
2789
عنوان

دردسر پاپ اسمیر

| مشاهده متن کامل بحث + 6026 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید زخم از قبل داشتی برای من تست گرفت یه کم خون اومد گفت زخم داری تستمم منفی بود وتا یک هفته درد دا ...

دفعه قبل اینقدر اون ماسماسک رو اون تو محکم چرخوند که خونی شد. ندیده بودم خونی بشه قبلش

منم دوساله زایمان کردم نرفتم گفتی درد داره دیگه اصلا نمیرم

نه شما برید حتما. 

درد که طبیعیه قابل تحمله. ولی من تو فاصله زمانی کم دوبار پاپ و یک بار سونو داخلی انجام دادم. احتمالا آسیب دیدم. 

دفعه قبل اینقدر اون ماسماسک رو اون تو محکم چرخوند که خونی شد. ندیده بودم خونی بشه قبلش

برای منم خون اومد گفت خودت زخم داری زخمت باز شده بیا فریز کنم اصلا معاینه نکرده بودمنو خیلیم دکتر پولکی بود بعد دردم تا چند وقت داشتم تا خوب شدم الان چند ساله گذشته درد ندارم اگر زخم بود باید درد ومشکل داشتم که ندارم دردم برای تست بود که خیلیم بد بود ولی شما برو چون تکرار ازمایش خواستن سر سری نگیرش دکترتو عوض کن

حواستون باشه اگر جایی میرید قبلش حتما تحقیق کنید

بلانسبت بعضیا عوضین یسری از قصد زخم میکنن که خودشون فریز کنن

من که زخم مخم نداشتم یجا رفتم ماما بود زخم کرد باردار بودم انجام داد

بعد که تو معاینه دوره ای میرفتم گفت بعد زایمان بیا فریز کنم زخمه

توی جلساتی که میرفتم و میدیدم اصلا تو اتاقش نیست و همش تو اتاق فریرزه و ۵تا۶تا فریز انجام میده تو ۲ساعت مثلا فهمیدم که از قصد این کارو میکنه چون براش سود بیشتری داره

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

شاید بدنتو که باز کرده چیزی وارد شده و عفونت کردی

پاپ اسمیر حین انجامشم درد نداره چه برسه یک ماه بعدش

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
من بعد از دومین پاپ اسمیر هنوز دل درد دارم

بزای منانجام دادن با یه پاپ اسمیر فلزی بزرگ بدون لوبریکانت رو یه تخت نامخصوص بدون اینکه اماده باشم من هم راجع بهش ذهنیتی نداشتم فکرکردم راحته جیغ کشیدم زیاد. الان چهل روز ازش میگذره درد واژن تارحم شدیددددددد دارم نمیدونم چه بلایی سرم اومده ام ار آی دادم گفتن لخته خون ایجاد شده در اثر ضربه رحمم😭

الله لا إله إلا هو الحي القيوم💙