2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای حاجت روا شدنت صلوات فرستادم 

شما هم برای سلامتی همسرم وپسرم بفرست لطفا

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.
برای حاجت روا شدنت صلوات فرستادم  شما هم برای سلامتی همسرم وپسرم بفرست لطفا

فرستادم عزیزم الهی که به امید خدا همیشه تنتون سالم و دلتون شاد باشه و به همه ی حاجاتت برسی عزیزم

فرستادم عزیزم الهی که به امید خدا همیشه تنتون سالم و دلتون شاد باشه و به همه ی حاجاتت برسی عزیزم

ان‌شاءالله عزیزم همچنین🥰❤️

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.

سلام. الان تو تاپیکم ازم پرسیدی مشکل چیه. من اونجا نگفتم از ترس شناسایی. من شرایطم خاصه مامانم تنهاست حالشم خوب نیست شرط گذاشتیم خونمون نزدیک مامانم باشه. سالها بهش گفته بودم. نه عروسی نه هیچی نخواستم. ولی تلاششو نکرد و کلا یه ور دیگه خونه گرفت. به ظاهر مشکل کوچیکیه ولی واسه شرایط من مشکل بزرگیه و خط قرمزم بود.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
سلام. الان تو تاپیکم ازم پرسیدی مشکل چیه. من اونجا نگفتم از ترس شناسایی. من شرایطم خاصه مامانم تنهاس ...

وقتی هیچی نخواستی و از همه چیز گذشتی باید نزدیک مامانت میگرفت که اونم تنهاست 

به نظرم کاملا حق داری اصلا هم مشکل کوچیکی نیست

به همین خاطر همچنان تو عقدم و هنوز نرفتم خونم و اخیرا دارم جهیزیه میخرم باید مرتب با گریه های مامانم مواجه شم‌. خودم به درک. مرسی که گوش دادی.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
وقتی هیچی نخواستی و از همه چیز گذشتی باید نزدیک مامانت میگرفت که اونم تنهاست 

یه شهریمااا ولی تهران یه جوریه که وقتی به مامانم میگم مرتب میام سر میزنم جفتمون میدونیم الکی میگم با اینهمه راه و ترافیک و هزینه. تازه اون خونه که راضی نیستم رو بخشی از پولشم من دادم یعنی هم پول دادم هم عذاب کشیدم. (البته سهمم به نام خودمه)

عزیزم من این تاپیکو دو سال پیش گذاشتم جرا الان همه دارن لایک میکنن؟

من کامنت گذاشتم تاپیکت اومد بالا فکر کردن جدیده 😁 عیب نداره حالا بالاخره یه خواسته ای داری ایشالا حاجت روا شی 😁