2777
2789
عنوان

پسرم خیلی وابسته....

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 54 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم هشت سالشه اینجوریه به زور می‌ره تا سر کوچه 

ولی خودمم دوست ندارم تنها بره بیرون اوضاع جامعه خیلی خرابه آدم میترسه واقعا

یا صاحب الزمان ادرکنی،یا صاحب الزمان ادرکنی...
با ی روانشناس کودک مشورت کن اون درست راهنماییت میکنه یا کتاب بخون در همین مورد وابستگی

همین امروز با روانشناس صحبت کردم اتفاقا از طرف مدرسشون اومده بود 

میگفت بهش اطمینان بده تنهاش نمیزاری 

اخ چجوری

حالا مال شما كه ميره بيرون مال من ميترررررسه از همه جي بازي ميكنه با بجه ها بايد خودمم باشم

امروز ب زور فرستادمش 

ترس نداره از چیزی ففط دوست داره منم باشم

عزیزم نمیدونم چرا یه پسر خیلی مودب و بانمک تصور کردم 🙁💜

ولی ب نظر من خیلی لوس 

اصلا اینطور بچه دوست ندارم 

برا شب قدر میرفتیم مسجد همه بچها بیرون بازی میکردن این تو مسجد پیش من قران میخوند همه میگفتن خداروشکر کن میگفتمـن بابا دوروز دیگه بزرگ بشه اینجوری باشه تو زندگی ب مشکل میخورع

همین امروز با روانشناس صحبت کردم اتفاقا از طرف مدرسشون اومده بود  میگفت بهش اطمینان بده تنهاش ...

باهاش دائما صحبت کن بگو با پسرم امروز قراره امروز ی غذا درست کنیم و باهاش درست کن ی مسئولیت کوچیک بهش بده ولی بهش بگو فردا غذا رو پسرم درست میکنه مامان پیشش می شینه حتما یا مثلا بگو فردا منم با پسرم میرم پارک تا اون با دوستاش بازی کنه منم با دوستام خودم حرف بزنم بگو هر کی با دوستش خودش بهش ذوق بده 

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد💚🍃