2777
2789
عنوان

پسرم خیلی وابسته....

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 54 پست
پسر منم هشت سالشه اینجوریه به زور می‌ره تا سر کوچه  ولی خودمم دوست ندارم تنها بره بیرون اوضاع ...

اخ کوچه ما خیلی امنه بچهاشم همه اشنان من واقعا دوس دارم بره یکم تو جامعه

ولی ب نظر من خیلی لوس  اصلا اینطور بچه دوست ندارم  برا شب قدر میرفتیم مسجد همه بچها بیرو ...

فک میکنی اینطوری نمی مونه منم مثل پسرت بودم ولی الان اصلا اینطوری نموندم خیلی تازه بیشتر بقیه اجتماعی ام 

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد💚🍃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂😂

اخه داداشمم تقریبا رفتارش شبیه پسرمه امسال امتحان زانشگاه داره ب مامانم میگه توهم بیا باهم بریم هرجا قبول شدم و میگه من اصلا زنـ نمیگیرم دوست دارم همینجوری باشم میگم نکنه اینم مثل داییش بشه😅😰

یعنی تت۱۸سالگیش باید صبرکنم😪

نه بابا خیلی کم تر از اینا اتفاق میفته بچه فامیلی یا همسایه ای ندارید بیارش داعم پیش بچت که اون شلوغ باشه تاثیر داره 

نه بابا خیلی کم تر از اینا اتفاق میفته بچه فامیلی یا همسایه ای ندارید بیارش داعم پیش بچت که اون شلوغ ...

بچها همسایمون هستن ولی نمیره بازی کنه ک بزور من باید بفرستمش 

بچهای فامیلم دوتا دخنر عمو داره ک کوچیکن 

ولی در عوض پسر کوچیکم الان۳سالشه والا روابط اجتماعیش از اون بهتره

بچها همسایمون هستن ولی نمیره بازی کنه ک بزور من باید بفرستمش  بچهای فامیلم دوتا دخنر عمو داره ...

شاید به داداشش حسادت میکنه فکر میکنه اون قراره تورو ازش بگیره 

شاید به داداشش حسادت میکنه فکر میکنه اون قراره تورو ازش بگیره 

ن بابا میدونه اتفاقا خودشو چقد دوست دارم با دنیاهم عوض نمیکنم اتفاقا همیشه میگه مامان چراانقد دوسم داری

چرا مدرسه خوب میره  چندوقت نبودم فکـ کنم برا همونه ولی خیلی بهش تایید میکنم من بی تو جایی نمیر ...

چون نبودی ترسِ از دست دادنت رو داره گلم

سعی کن بهش مسئولیت بدی ، به نظرم اعتماد به نفسش پایینه

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !