2777
2789
عنوان

خونریزیم طبیعیه؟خانومای متاهل لطفاً

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 45 پست
درسته،خیلی ممنون ک وقت گذاشتین و توضیح دادین،من علایمش و خونش عین پریوده اون اول رنگ قرمز کاملا مث ب ...

خب شاید ترکیبی شده😄 نگران نباش به این راحتی صدمه بهت نمیرسه خون بکارتم مثل بقیه بریدگیای بدن ادم سریع بند میاد احتمالا بخاطر هیجاناتت پریودم شدی

خب شاید ترکیبی شده😄 نگران نباش به این راحتی صدمه بهت نمیرسه خون بکارتم مثل بقیه بریدگیای بدن ادم سر ...

😅ممکنه چون هر موقع ترسیدم پریود شدم فک کنم امشبم همین شده😅

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون واقعا استرسم کمتر شد،گفتم نکنه خدایی نکرده مشکلی برام پیش اومده باشه،چشم مرسی ک گفتین❤️حداقل ت ...

نترس عزیزم نذار این نگرانی و استرست ب شوهرتم منتقل بشه....بذار واسه بار اول احساس خوبی داشته باشید....هیچ مشکلی نیست احتمالا پریود شدی....اگ تا فردا عصر ادامه داشت ی سری برو دکتر ولی زنجبیل و دارچین حتما دم کن بخور ...شیربادام هم عالیه کاچی....چیزای گرم بخور...تا کمرت سفت بشه.....از استرسم هست.....من حودم دوتا بچه دارم ...رابطه هیچ ترسی نداره.....حالا بعد مدتها ک رابطه داشتید شانس شوهرت پریود شدی.....🤣مردا تو دوران پریودی تشته ترن....

خود خودشه😄  سختیشو پشت سر گذاشتی مبارک باشه

😅❤️خیلی ممنونم ازت

خداخیرت بده واقعا ترسیده بودم الان بهتر شدم

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

نترس عزیزم نذار این نگرانی و استرست ب شوهرتم منتقل بشه....بذار واسه بار اول احساس خوبی داشته باشید.. ...

چشم عزیزم،خیلی ازت ممنونم شما و اون خانوم خیلی بهم دلگرمی دادین❤️ان شالله همیشه سلامت و شاد کنار هم باشین❤️

فک کنم از بدشانسیش باشه😅دقیقا این ی سال عقدم منظم بودم تاریخ دستش بود فک میکرد همون یکمه الان هم تو ذوقش خورده هم ب شدت استرس داره همش میگه ببرمت دکتر چی بگم اگه الان حالت بد بشه داره تو خونه قدم رو میره،از خون هم می‌ترسه😅😅😅

شاید پریود باشه ها چون خون اون مسئله بیشتر شبیه خونابه اس نه این چیزی که میگی

آره مثل اینکه😅

اگه خون قرمز و‌خوش رنگه که زیاد مشکلی نیست اگه سیاه و حالت لخته داره برو دکتر

اول خوش رنگ بود بعد تیره شد 

درسته خیلی ممنون

چشم عزیزم،خیلی ازت ممنونم شما و اون خانوم خیلی بهم دلگرمی دادین❤️ان شالله همیشه سلامت و شاد کنار هم ...

الکی استرس نگیرید چیزی نیست بابا

خیلیها تا ۴ یا ۵ روز حالت خون ابه دارن

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
نترس عزیزم اتفاقی نمیفته یک چایی نبات غلیظ درست کن با یک مسکن قویتر بخور مثل آلفن ایکس آب روی آت ...

چشم،ممنونم ازتون

الکی استرس نگیرید چیزی نیست بابا خیلیها تا ۴ یا ۵ روز حالت خون ابه دارن

آخه خونریزی شدید و درد شدید دارم دقیقا مثل پریود بخاطر همین نگران شدم