2777
2789

من خاک بر سر هر جا میرفتم پیش هر بنی بشری میگفتم من زن پسر عموم هستم الان چشم دیدن همدیگر نداریم سایه ش با تیر میزنم 

اصالت ستودنی لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی میرفتیم مهمونی عاشق این بودم کفشای بقیه رو بپوشم😑😂مراسم ختم یکی از فامیلامون بارون بود مامانم میگف رفته بودی تو حیاط کفشا بقیه رو میپوشیدی نمیومدی خونه😂😂

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

زن عموم یه دستمال آشپزخونه ی خوشگل داشت

یادمه مدرسه نمیرفتم...انقدر خوشم اومد یواشکی کش رفتم...بعدها فهمیدم مامانم و زن عموم منو زیر نظر داشتن و کلی خندیدن.

خدا خفم نکنه الان هم با وجود دو تا بچه،دستمال آشپزخونه و دستگیره و رومیزی گل گلی میبینم غش میکنم و نمیتونم نخرم.

پسر همسایه روی لاستیک یه ماشین جیش کرد و بعد بهم گفت تو هم باید این کار رو بکنی چون من نشون دادم 

من گفتم مگه من گفتم این کار رو بکنی ولی اصرار کرد منم دیدم از پسش بر نمیام یه لحظه کشیدم پایین آوردم بالا 

گفت ندیدم خیلی سریع کشیدی بالا گفتم به من چه 

نگو همون لحظه خاله م که مهمون مون بوده داشته از بالکن نگاه میکرده رفت به مامانم اینا گفت و منو دعوا کردن 🥴

همین پسره بزرگ شد دکتر شد خواستگارم شد همون تلفنی ردش کردم گوساله رو 

ولی خجالت چرا

آموزش ندیده بودم قدرت نه گفتن نداشتم چرا خجالت والدین موظف بودن حریم بدن رو بهم آموزش بدن و منو توانمند کنن که نکرده بودن فقط احتمالا گفته بودن عیبه کسی نبینه و این حرفا رو زده بودن تابو درست شده بوده ، اولش مقاومت کرده بودم 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85