سال قبل عقد کردم دوم فروردین امسال عروسی(قبل از شروع ماه رمضان) دوران عقد رابطه کامل نداشتیم،بعد از عروسی هم ترس داشتم چندبار سطحی امتحان کردیم ولی چون درد داشتم ادامه ندادیم هر بار مقدار کمی خون میومد تا اینکه امروز حدود ساعت هشت اینا بود فک کنم با پماد زایلاپی(بی حسی)و ژل لوبریکانت انجامش دادیم و چون حس نداشتم نمیدونم چطور بود اما بعدش خون ریزی شدید و دل درد شدید گرفتم طوری ک پد گذاشتم و دقیقا عین درد پریود رو دارم و خونریزی شدید پریود و باید اول اردیبهشت پریود میشدم،این خون ریزی عادیه؟باید دکتر برم؟تا کی ممکنه ادامه داشته باشه؟ممکنه پریود شده باشم؟در چ صورت باید ب دکتر مراجعه کنم،خیلی ممنون میشم کمکم کنین چون خواهر ندارم و مادرمم سنش بالاست نمیتونم ازش بپرسم(مفنامیک اسید هم برای کاهش درد خوردم اما کم نشد)
آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمیدونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!
ممنون عزیزم❤️من خیلی شدیده الان دومین پد رو گذاشتم و کیسه آب گرم هم گذاشتم کمرم درد میکنه عین درد پ ...
من خودم رابطه برام خیییلی سخت بود و خونریزی هم زیاد داشتم ولی نوعش کاملا فرق میکنه ادم از پریودی تشخیصش میده درد پریودی نداره رنگشم قرمز رقیقه مث خون پریودی غلیظ نیست معمولام ادامه دار نمیشه ولی شمارو نمیدونم
من خودم رابطه برام خیییلی سخت بود و خونریزی هم زیاد داشتم ولی نوعش کاملا فرق میکنه ادم از پریودی تشخ ...
درسته،خیلی ممنون ک وقت گذاشتین و توضیح دادین،من علایمش و خونش عین پریوده اون اول رنگ قرمز کاملا مث بریده شدن انگشت اونطور بود اما الان مثل پریود شده رنگ تیره تر و غلیظ تر
آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمیدونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!