2777
2789
عنوان

احساس افسردگی شدید دارم

133 بازدید | 22 پست

از همون بچگی بهم میگفتن زشت الآنم  ۱۶ سالمه و چند وقته آرایش کردن رو یاد گرفتم و راستش دیگه لقب زشت رو نمی شنوم 

و مشکل چندانی هم با قیافم ندارم و الان بدون آرایشم خوبه قیافم مشکل اصلی ظاهرم از بچگی این بود که ریزه می‌زه بودم 

مامانم از هفتم بهم میگفتن ورزش کن و غذای سالم بخور تا قدت بلند بشه و غذای زیاد بخور تا تپل بشی 

من الان میرم یازدهم ۱۵۷ قدم و وزنم۴۵ 

توی مدرسه از همه قد کوتاه ترم بین دخترای فاویلم وایمستم انگار بچشونم همشون خوش قد و بالا من خیلی افسردگی گرفتم شاید باورتون نشه ولی خیلی وقتا از خجالت قد کوتاه بیرونم نمیرم انکیزمون برای همه چی از دست دادم می‌خوام ورزشم بکنم احساس میکنم تو این سن دیگه نتیجه نمی‌گیرم من ۱۲ سالگی پریود شدم

خیلی اعتماد به نفسم پایینه لطفاً نیایید دلداری ندید این تاپیک و زدم بگم که واقعا راهی هست برای اینکه قدم بلندتر بشه تو این سن ینی میدونم یسری راه میگید ولی بگید خودتون و اطرافیانتون ازش نتیجه گرفتین یا نه و اصلا برای من اثر می‌زاره یا نه 🙏🏻

میخوای به هوش مصنوعی بگم که کامل تر راهنماییت کنه و جوابی رو که داد برات بفرستم ؟!

(قصدم فقط راهنمایی هست همین 🫠)

دوستانی که می پرسین چرا هی اینو میگی چون دوست دارم به بقیه کمک کنم و این منو خوشحال میکنه..

( لطفا غیر از استارتر کسی ریپلای نزنه نگاه نمی‌کنم متشکرم)

برنامه chat GPT رو از گوگل پلی نصب کردم نسخه اصلی اش

چون تحریمِ باید فیل.تر شکن روی سرور آمریکا وصل باشه موقع نصبش

فقط قبلش بزن تو گوگل نسخه اصلی چت جی پی تی دانلود از گوگل پلی که ببینی کدوم اصلی شه و مستقیم برات بیاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول میری دکتر غدد و رشد عکس اسکن صفحات رشد مچ دسته نمیدونم دقیقا کجاست اونجارو عکس بگیره ببینه صفحات رشدت بسته شده یا هنوز بازه

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛ 

اول میری دکتر غدد و رشد عکس اسکن صفحات رشد مچ دسته نمیدونم دقیقا کجاست اونجارو عکس بگیره ببینه صفحات ...

ینی تو ۱۶ سالگی میتونیم بلند شم؟

خودت تا چند سالگی رشد کردی؟

عزیز دلم قدت خیلی کوتاه نیست من ۱۹.۲۰ سالمه قدم ۱۵۳ قدت خوبه بعدشم قیافت و چهار خدا برات درست کرده ...

من قیافمو مشکلی ندارم قدم آخه نسبت به اطرافیانم خیلی کوتاه میخواستم بدونم واقعا راهی هست بلندتر بشم؟

چون خیلی اذیتم تو خونواده 

ینی تو ۱۶ سالگی میتونیم بلند شم؟خودت تا چند سالگی رشد کردی؟

من 12 پریود شدم فکر نکنم خیلی بعدش رشد کرده باشم یادمه 14 سالگی159 بودم الانم 18 سالمه 159 هستم

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛ 

من شندیم حجامت هم خیلیییی تاثیر داره و استفاده از سویق گندم و جو

تو این سن اثر میزاره؟

من شنیدم به سری ورزش‌ها هست نمی‌دونم همش میترسم کلی انجام بدم نتیجه نگیرم