2777
2789
عنوان

خونریزیم طبیعیه؟خانومای متاهل لطفاً

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته بستگی به سن خانم داره اگه خیلی کم یا زیاد باشه  یه کم سحتیش بیتر میشه

خیلی هم کم نیست۲۲سالمه😅

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

احتمالا پریود شدی

آره وعده ام اول ماه بود گفتن شاید زودتر پریود شدی،گفنم مطرح کنم ببینم اگه خیلی خطرناکه زودتر برم اورژانس😅

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

یکم شکم و کمرت گرم کن چیزایی سرد نخور چای نبات یخور چیزایی گرم بخور احتمال تا فردا بند بباد من شب عر ...

چشم،خیلی ممنونم ازتون❤️

چشم عزیزم،خیلی ازت ممنونم شما و اون خانوم خیلی بهم دلگرمی دادین❤️ان شالله همیشه سلامت و شاد کنار هم ...

گناه داره بدبخت ....آرومش کن بزار راحت بخوابه......نذار این استرس روش بمونه....بگو خوبی و پریود شدی من مامانم وقتی بد حال میشدم شیشه نوشابه آب ولرم میکرد من میذاستم بین پام خیلی خوب بود ....‌.بگو کمرتو ماساژ بده .....همو بغل کنید بخوابید.....من ک اینطور آروم میشم از خودش ب خودش پناه میبرم .....خیلی وقتا هم مقصر شوهرمه ولی هم دردمه و هم درمون.....

گناه داره بدبخت ....آرومش کن بزار راحت بخوابه......نذار این استرس روش بمونه....بگو خوبی و پریود شدی ...

چشم حتما کارایی ک گفتینو انجام میدم،بازم ازتون ممنونم ❤️ 

فقط باعث پریودم نشده بود ک انگار اینم شده😅😄 

دارم براش میخونم چیزایی ک نوشتینو همش میگه الهی شکر😅

چشم حتما کارایی ک گفتینو انجام میدم،بازم ازتون ممنونم ❤️  فقط باعث پریودم نشده بود ک انگار این ...

بنده خدا.......انشاالله ک خوشبخت بشی عزیزم......همیشه لبت ب خنده.....خوش باشید......

شبت بخیر .....منم برم تاصداشوهرم درنیومده......

بنده خدا.......انشاالله ک خوشبخت بشی عزیزم......همیشه لبت ب خنده.....خوش باشید...... شبت بخیر ..... ...

سلامت باشین❤️خیلی مهربونین😍

چشم چشم شبتون بخیر 🤭❤️

به نظرم چیزی نیست. من هم خونریزی زیاد داشتم. آب گرم نذار خونریزی بیشتر میشه. دراز بکش و استراحت کن

هنوزم خونریزی دارم خیلی شدید 😄😅دکتر ک رفتم گفت باید صبر کنم شاید پریود شدم و بعد از هفت روز برگردم چون خون ریزی زیاد بود سرم و تقویتی نوشت و سونو هم باید برم