سال قبل عقد کردم دوم فروردین امسال عروسی(قبل از شروع ماه رمضان) دوران عقد رابطه کامل نداشتیم،بعد از عروسی هم ترس داشتم چندبار سطحی امتحان کردیم ولی چون درد داشتم ادامه ندادیم هر بار مقدار کمی خون میومد تا اینکه امروز حدود ساعت هشت اینا بود فک کنم با پماد زایلاپی(بی حسی)و ژل لوبریکانت انجامش دادیم و چون حس نداشتم نمیدونم چطور بود اما بعدش خون ریزی شدید و دل درد شدید گرفتم طوری ک پد گذاشتم و دقیقا عین درد پریود رو دارم و خونریزی شدید پریود و باید اول اردیبهشت پریود میشدم،این خون ریزی عادیه؟باید دکتر برم؟تا کی ممکنه ادامه داشته باشه؟ممکنه پریود شده باشم؟در چ صورت باید ب دکتر مراجعه کنم،خیلی ممنون میشم کمکم کنین چون خواهر ندارم و مادرمم سنش بالاست نمیتونم ازش بپرسم(مفنامیک اسید هم برای کاهش درد خوردم اما کم نشد)
آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمیدونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!
یکم شکم و کمرت گرم کن چیزایی سرد نخور چای نبات یخور چیزایی گرم بخور احتمال تا فردا بند بباد من شب عروسیم خونریزی زیاد شد بعد تمام شد انشاالله خوشبخت بشی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چشم عزیزم،خیلی ازت ممنونم شما و اون خانوم خیلی بهم دلگرمی دادین❤️ان شالله همیشه سلامت و شاد کنار هم ...
گناه داره بدبخت ....آرومش کن بزار راحت بخوابه......نذار این استرس روش بمونه....بگو خوبی و پریود شدی من مامانم وقتی بد حال میشدم شیشه نوشابه آب ولرم میکرد من میذاستم بین پام خیلی خوب بود .....بگو کمرتو ماساژ بده .....همو بغل کنید بخوابید.....من ک اینطور آروم میشم از خودش ب خودش پناه میبرم .....خیلی وقتا هم مقصر شوهرمه ولی هم دردمه و هم درمون.....
به نظرم چیزی نیست. من هم خونریزی زیاد داشتم. آب گرم نذار خونریزی بیشتر میشه. دراز بکش و استراحت کن
هنوزم خونریزی دارم خیلی شدید 😄😅دکتر ک رفتم گفت باید صبر کنم شاید پریود شدم و بعد از هفت روز برگردم چون خون ریزی زیاد بود سرم و تقویتی نوشت و سونو هم باید برم
آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمیدونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!