دنیا همینه دیگه هیچکی جز خونواده ادم از حالِ خوبِ ما خوشحال نمیشه تاره یه سری ها همون خونواده هم ب ...
وقتی شرایط جامعه طوری باشه که ادما نتونن خودشونو بالا بکشن،مجبور میشن بقیه رو پایین بکشن.نه صرفا بخاطر حسادت
بخاطر اینکه یاد بدبختیای خودشون میوفتن و بجای تلاش کردن دوست دارن تو دایره امن خودشون بمونن
برادرِ تمام اعضای دوست داشتنی سایت🙏ای عزیزانی که میگید چرا آقایون میان تو سایت،آزادی بیان چی شد پس؟آقا بخدا مرد ام،به ولله کاربر آقام.داداشی شما حساب میشم ناموسا ولم کنییییید
همونو بگو دقیقا ، هرتاپیکی میرم مثلا یه خانوم از همسرش راضیه بعضیا میگن نکنه زیر سرش بلند شده نکنه فلانطور شده تا خانومه شک بیوفته به دلش😐البته من خودم مجردم
میشه واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستی؟❤️🩹آلیس مونرو راجع به دورهی افسردگیش اینطور نوشته که:« آنچه از دستم بر میآمد با آنچه دلم میخواست انجام دهم منافات داشت...! »شاید این بدترین حسی باشه که یه آدم میتونه تجربه کنه!
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون