2777
2789

واسم سواله چرا اینجا هرکس از خودش و زندگیش تعریف کنه و به نوعی راضی باشه اکثریت سعی میکنن بکوبن زمین اونو و اعتماد به نفسشو خرد کنن

تاپیک بغلی یه دخترخانوم عکسشو گذاشت و از زیباییش راضی بود بماند که چقدر کامنتهای ناجوری دریافت کرده بود😐چرا اخه

کاربری دست دونفره..من و دوستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون فکر میکنن اگر مردی بزنه به همسرش،خیانت کنه،زن درمورد خانواده همسر بد بگه،بگه خوشبحت نیستم 

بگه مردا ها عوضی ترین هستن 

بگه زیبا نیستم 

یعنی زندگی واقعی داره.

گاهی فکر میکنم چه جوری موندم تو این سایت

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟

بعضیا یکم حسودن البته تو این محیطها مثل اینجا نمایش زندگی به دیگران کار اشتباهیه شاید کسی حسرت بخوره

یک نَفر پیشِ فَلَکْ ریش گِرو بگذاردبلکه دست اَز سرِ آزردنِ ما بَردارد…

دنیا همینه دیگه

هیچکی جز خونواده ادم از حالِ خوبِ ما خوشحال نمیشه

تاره یه سری ها همون خونواده هم باهاشون مشکل دارن

برادرِ تمام اعضای دوست داشتنی سایت🙏ای عزیزانی که میگید چرا آقایون میان تو سایت،آزادی بیان چی شد پس؟آقا بخدا مرد ام،به ولله کاربر آقام.داداشی شما حساب میشم ناموسا ولم کنییییید

ماها با چس کلاس و اعتماد به کهکشان مشکل داریم هانی

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

این یکی از خاصیت های نی نی سایته عزیزم 

صفر باشی بزور کمکت میکنن باید بیست باشی 

بیست باشی با بلدوزر تخریب میکنن باید صفر باشی 

اینجا نی نی سایتههههه

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔