golnazi_3883 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 2641 عنوان چرا اینجا هرکس از خودش و زندگیش تعریف کنه 567 بازدید | 42 پست واسم سواله چرا اینجا هرکس از خودش و زندگیش تعریف کنه و به نوعی راضی باشه اکثریت سعی میکنن بکوبن زمین اونو و اعتماد به نفسشو خرد کننتاپیک بغلی یه دخترخانوم عکسشو گذاشت و از زیباییش راضی بود بماند که چقدر کامنتهای ناجوری دریافت کرده بود😐چرا اخه کاربری دست دونفره..من و دوستم 1402/01/24 | 13:50 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
royaiiiiii عضویت: 1400/12/22 تعداد پست: 13914 عقده این 😐 یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
واحدپشتیبانی عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 6360 چون فکر میکنن اگر مردی بزنه به همسرش،خیانت کنه،زن درمورد خانواده همسر بد بگه،بگه خوشبحت نیستم بگه مردا ها عوضی ترین هستن بگه زیبا نیستم یعنی زندگی واقعی داره.گاهی فکر میکنم چه جوری موندم تو این سایت اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟
دوستی_زیبا عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 1506 سوال منم هست چون ادمیزاد جماعت نگرفته بخاطر داشته هاش شکر گزاری کنه انگار عادت کرده ب غم و غر زدن
bache_khoob عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 2134 بعضیا یکم حسودن البته تو این محیطها مثل اینجا نمایش زندگی به دیگران کار اشتباهیه شاید کسی حسرت بخوره یک نَفر پیشِ فَلَکْ ریش گِرو بگذاردبلکه دست اَز سرِ آزردنِ ما بَردارد…
مخلصتونمممم عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 637 دنیا همینه دیگههیچکی جز خونواده ادم از حالِ خوبِ ما خوشحال نمیشهتاره یه سری ها همون خونواده هم باهاشون مشکل دارن برادرِ تمام اعضای دوست داشتنی سایت🙏ای عزیزانی که میگید چرا آقایون میان تو سایت،آزادی بیان چی شد پس؟آقا بخدا مرد ام،به ولله کاربر آقام.داداشی شما حساب میشم ناموسا ولم کنییییید
شوگولی_پوگولی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 14609 ماها با چس کلاس و اعتماد به کهکشان مشکل داریم هانی اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️. شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻♀️
سوسک_توله عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 9813 چون ب عواقب حرفی ک میزنن فکر نمیکنن نمیدونن چقدر با حرفاشون دل میشکنن
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 10808 این یکی از خاصیت های نی نی سایته عزیزم صفر باشی بزور کمکت میکنن باید بیست باشی بیست باشی با بلدوزر تخریب میکنن باید صفر باشی اینجا نی نی سایتههههه خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
خاتون_زیبارو عضویت: 1401/09/25 تعداد پست: 2831 حسود و عقده ای هستنچون خودشون از زندگیشون راضی نیستن،دوست ندارن خوش کسی دیگه رو ببینن تمام