2777
2789
عنوان

قرص ریسپریدون برای پسرم

12278 بازدید | 94 پست

خانما پسرم دو سال و پنج ماهشه دکتر بخاطر حرف نزدنش و اختلال تمرکز و توجه قرص ریسپریدون نوشته شبی یک چهارم 

چند وقت بعد اثر داره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نده عزیزم. این قرص خیلی عوارض داره. پسرت تلوزیون زیاد نگاه میکنه .یا گوشی دستشه؟

قبلاً خیلی گوشی و تلویزیون میدید ولی الان سه ماهه که کلاقطع کردم گوشی و تلویزیون رو ولی زیاد فرقی نکرده منم خیلی پافشاری کردم که این قرص رو ندم ولی دکترا خیلی اصرار دارن که قرص بخوره حالا منم گفتم ی چند ماهی بهش بدم اگه تاثیری نداشت دیگه نمی‌دم 

پسرم علائم اوتیسم رو داره ولی مطمن نیستم اوتیسم هست یا نه 

مثلاً بیش فعال نیست و خیلی مواظب خودش هست خطر رو احساس می‌کنه تو خیابون دست منو میگیره و حواسش هست که گم نشه

بخدا دارم دیونه میشم نمیدونم چی میشه تهش 

خیلی داروی جالبی نیست حالت باز خودتون میدونین... پسر من سه سال و چهارماهشه تازه داره حرف می یاد.. تلویزیون و گوشی رو حذف کنین، کتاب براش بخونسن، مدام باهاش حرف بزنین درست میشه. روزی یه عدد تخم مرغ آب پز بدین، شربت امگا3

خیلی داروی جالبی نیست حالت باز خودتون میدونین... پسر من سه سال و چهارماهشه تازه داره حرف می یاد.. تل ...

پسر شما به جز حرف نزدن مشکل دیگه ای هم داشت ؟ مثلاً دستور پذیری 

پسرم دستور پذیری هم ندارن 

عزیزم اینارو از دکتر بپرس به حرف بقیه ام که میگن دارو نده گوش نکن 😐من نمیدونم چه مقاومت مسخره ای در برابر دارو من مربی اوتیسمم نمیدونی این مادرا چقد با کم کردن این داروها مارو اذیت میکنن بابا اون دکتر لامصب یه چیزی میدونه حتما

عزیزم اینارو از دکتر بپرس به حرف بقیه ام که میگن دارو نده گوش نکن 😐من نمیدونم چه مقاومت مسخره ای در ...

پسرم کار درمانی ببرم بنظرتون اثر داره یا نه ؟ این خیلی به من وابسته هست میترسم نمونه

برای بچه من خیلی خوب بود بعد یه مدتی حرف زدنش خوب بود البته من نزدیک چهارسالگی بهش دادم.بنظرم حرف دکتر رو گوش کن طرف برا این تجویزش سالها درس خونده بیشتر از ماها اطلاعات دارن .من خیلی رنج کشیدم برا حرف زدن بچه ام 

شما تجربه ای دارین چجوریه ؟ برای حرف زدن هم موثره

بله موثر هست تا حدی. اگه نباشه هم دکتر قطع میکنه خیالت راحت.دوزی که دادن به پسرت دوز زیادی نیست که عوارض داشته باشه. به حرف خانومای اینجا هم گوش نکن چون مطالعه ندارن گارد دارن به دارو