2777
2789
عنوان

فردا امتحان خیلیییییییی سختی دارم میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 58 پست
ایشالا که تاپیک بزنی تلاشام جواب داده عزیزم❤️

سلام،اون شب برام خیلی سخت گذشت ولی همدلی شما برام آرامشبخش بود

ب قول شما الان باید تاپیک بزنم و همین عنوان رو براش بزارم چون قبووووول شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ممنونم ک اون شب سخت با حضورتون بهم دلگرمی دادید امیدوارم خیر و خوبی بیاد تو زندگیتونامشب نتایج ...

خواهش می کنم عزیزم وظیفم بوده

خیلی خوشحال شدم برات خداروشکر

ان شالله روزی منم بشه امسال

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

سلام ،پیام شما برام خیلی اون روز خیلی حالم رو خوب کرد و اینکه اینقدر بدون هیچ شناختی عمیقا برام دعا ...

سلام عزیزدلم...الان انقدر حالم خوب شد و خوشحال شدم که انگار خودم قبول شدممم💖

باعث افتخاری دختر مهربونننن...امیدوارم تو همه مراحل زندگیت همینطوری درحال رشد و نمو و پیشرفت باشی...ممنونم که الان حالم رو انقدر خوب کردی

منم واقعا به دعای صمیمانه نیاز دارم...در شرف مهاجرتم و خیلی استرس دارم،امیدوارم اگر ذره ای باعث خوب شدن حالت شدم به خودم برگرده

اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم